Grają nasi!...i nie tylko;)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Re: Grają nasi!...i nie tylko;)
w kolejce po krakowska suchą mówi się o chinach, za dobrą kasęЛукашэнка pisze:Kowal zawinił, Cygana powiesili. Zwyczajna sytuacja.
a w kolejce po salceson kiedyś usłyszałem, że dobry fachowiec zawsze pracę znajdzieKonto usunięte pisze:w kolejce po krakowska suchą mówi się o chinach, za dobrą kasęЛукашэнка pisze:Kowal zawinił, Cygana powiesili. Zwyczajna sytuacja.

- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 203 razy
- Polubione posty: 485 razy
Wydaje mi się, że Ancelotti obniżył jednak poziom tego zespołu. Gdzieś czytałem, że Carlo już dawno stracił motywację i zapał.
Z drugiej strony, Neuer nie grał, myśle że tyle by nie puścił. Środek obrony Mats nie grał, bo jest kompletnie bez formy, ten nowy "wieżowiec" to chyba jednak nie klasa światowa. Alaba pierwszy występ po długiej przerwie, czy tak się robi w tak ważnym spotkaniu? Rudy to chyba albo nie Top level, albo tez się jeszcze nie wgryzł do zespołu. James, zagrał jeden świetny mecz ..i tyle, Muller , co się porobiło z tym chłopakiem to strach patrzeć, co się dzieje z Douglasem? No i nie wiem czy wyczerpałem wszystkie problemy Bayernu, ale i tak sporo tego.
Willy Sagnol nowym trenerem Bayernu.
Z drugiej strony, Neuer nie grał, myśle że tyle by nie puścił. Środek obrony Mats nie grał, bo jest kompletnie bez formy, ten nowy "wieżowiec" to chyba jednak nie klasa światowa. Alaba pierwszy występ po długiej przerwie, czy tak się robi w tak ważnym spotkaniu? Rudy to chyba albo nie Top level, albo tez się jeszcze nie wgryzł do zespołu. James, zagrał jeden świetny mecz ..i tyle, Muller , co się porobiło z tym chłopakiem to strach patrzeć, co się dzieje z Douglasem? No i nie wiem czy wyczerpałem wszystkie problemy Bayernu, ale i tak sporo tego.
Willy Sagnol nowym trenerem Bayernu.

- stach22
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
no to co tam się stało?Konto usunięte pisze:Mniej czytaj
bo niemieckie media piszą, że:
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstr ... an/9sfhs3jGdy drużyna zajechała w nocy na klubowy parking, czekało tam na nią ponad 50 pseudokibiców. Do autokaru wszedł "Staruch", "zaprosił" ich na zewnątrz. Piłkarze sądzili, że czeka ich nieprzyjemna rozmowa, ale od razu zostali zaatakowani. Pseudokibice rzucili się na nich, uderzając głównie w tył głowy, z „liścia” w twarz. Tak, by czuli się upokorzeni, ale nie odnieśli większych obrażeń. Oberwał nawet asystent trenera Aleksandar Vuković. Bez szwanku wyszedł za to nowy szkoleniowiec Legii Romeo Jozak, który stał z boku.
Akcja trwała około 10 minut. Po niej zawodnicy rozjechali się do domów, myśląc nie tylko o porażce i wydarzeniach z parkingu. W ich głowach zostały też słowa wypowiedziane przez atakującą ich grupę. "Jeśli w kolejnym meczu zagracie tak samo, to znów przyjdziemy" – mieli usłyszeć zawodnicy Legii. Po przerwie na mecze reprezentacji, mistrzowie Polski podejmą Lechię Gdańsk.
To skandal, że do zdarzenia doszło na terenie klubu, który jest monitorowany, chroniony. Gdy piłkarze byli atakowani, nikt jednak nie reagował, w pobliżu nie było widać nikogo z ochrony, która przede wszystkim nie powinna wpuścić obcych osób na teren Legii.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
I juz wyroki wydane, za to uwielbiam internet.
Busik juz zaczynam tu o tym pisać
Busik juz zaczynam tu o tym pisać

- stach22
- 6 gwiazdek
No właśnie. Doniesienia z różnych stron są dość jednoznaczne. "Nie czytanie" chyba niewiele tu zmieni.
Klub powinien zrobić porządek z tym bandytyzmem. Wystarczyłoby zgłosić na prokuraturę.
Ale klub tego nie zrobi.
Klub powinien zrobić porządek z tym bandytyzmem. Wystarczyłoby zgłosić na prokuraturę.
Ale klub tego nie zrobi.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Stach dymasz kozy? Czy gustujesz w psach?
Bo bandytyzm na forum ci mie przeszkadza a tu juz szybko rady dajesz
Bo bandytyzm na forum ci mie przeszkadza a tu juz szybko rady dajesz

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: I juz wyroki wydane, za to uwielbiam internet.
Busik juz zaczynam tu o tym pisać![]()
Możesz przedstawić prawdę, czemu nie spróbujesz? Gdyby to był mój ukochany klub, to właśnie tak bym zrobił.
- stach22
- 6 gwiazdek
No tak, wszyscy sobie wyssali z palca.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... a,279.html
Zainteresowany nic wam nie powie. Kibolska "omerta".
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... a,279.html
Zainteresowany nic wam nie powie. Kibolska "omerta".

a może Konto usunięte tam był ?Konto usunięte pisze:Konto usunięte pisze: I juz wyroki wydane, za to uwielbiam internet.
Możesz przedstawić prawdę, czemu nie spróbujesz? Gdyby to był mój ukochany klub, to właśnie tak bym zrobił.

taki żarcik
ale faktycznie mógłbyś sprostować jeśli było inaczej
dlaczego zatem piłkarze zastanawiają się nad rozwiązaniem kontraktów z winy klubu?
ja bym tak zrobił

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
co wydarzyło się w Vegas, zostaje w VegasKonto usunięte pisze:Konto usunięte pisze: I juz wyroki wydane, za to uwielbiam internet.
eLo

ps:
jak ci sami kopacze w czwartek, piątek w środku nocy ledwo trzymając się na nogach od %, wyprowadzani są z Paros (lub innych klubów nocnych Warszawy) to już tak szybko nie biegną do mediów - przypadek?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: ps:
jak ci sami kopacze w czwartek, piątek w środku nocy ledwo trzymając się na nogach od %, wyprowadzani są z Paros (lub innych klubów nocnych Warszawy) to już tak szybko nie biegną do mediów - przypadek?
no właśnie choćby o takie wyjaśnienie mi chodziło. Jeśli faktycznie tak jest jak piszesz i zamiast profesjonalnie podchodzić do zawodu, to chleją, to trochę działań wychowawczych na pewno nie zaszkodzi

- stach22
- 6 gwiazdek
Fido, nie idźmy tą drogą.Konto usunięte pisze:Konto usunięte pisze: ps:
no właśnie choćby o takie wyjaśnienie mi chodziło. Jeśli faktycznie tak jest jak piszesz i zamiast profesjonalnie podchodzić do zawodu, to chleją, to trochę działań wychowawczych na pewno nie zaszkodzi

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
stach22, zakładając, że Gumas nie ściemnia, to rolą klubu (piłkarskiego) jest dbanie o to, żeby profesjonalni piłkarze nie chlali i nie szlajali się po klubach (nocnych). A jeśli mimo tego chlają i się upodlają, zamiast dbać o formę, to nie widzę większych przeszkód, by ktoś im zwrócił uwagę, że tak jest źle. To trochę jak wychowanie dzieci.
Czym innym są lekkie bęcki za przegrany mecz sam w sobie, a czym innym bęcki za przegrany mecz wynikający z pewnych nazwijmy to "zaniedbań"
Czym innym są lekkie bęcki za przegrany mecz sam w sobie, a czym innym bęcki za przegrany mecz wynikający z pewnych nazwijmy to "zaniedbań"
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Podoba mi się jak patologiczne zachowania jednej strony (pranie się po mordach) tłumaczone są patologicznymi wybrykami drugiej (łamanie warunków kontraktów oraz nie wyciąganie z tego konsekwencji).
Chyba widziałem podobną argumentacje w wątku politycznym

Chyba widziałem podobną argumentacje w wątku politycznym

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- stach22
- 6 gwiazdek
Jasne Fido, przyklaśnijmy samosądom, stwórzmy precedens. Dziś bęcki jutro bejsbole.
Nie ma mojej zgody na taką przemoc.
Nie trzeba zatrudniać ochlajmord to nie byłoby problemu.
Nie ma mojej zgody na taką przemoc.
Nie trzeba zatrudniać ochlajmord to nie byłoby problemu.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
ale o twoją zgodę nikt nie zabiegastach22 pisze: Nie ma mojej zgody na taką przemoc.
.