Czyli nie zapomnieć wykasować historii.Konto usunięte pisze: grunt to aby się zabezpieczyć

Czyli nie zapomnieć wykasować historii.Konto usunięte pisze: grunt to aby się zabezpieczyć
no i nie spojlerowaćKonto usunięte pisze:Czyli nie zapomnieć wykasować historii.Konto usunięte pisze: grunt to aby się zabezpieczyć![]()
z domowników tylko ja i starsza córa oglądamy seriale, moja jeszcze zona nie lubi seriali a jak ogląda to swoje głupotyKonto usunięte pisze:Konto usunięte, widzę, że należysz do tych 40%.![]()
ja mam inne faworytkiKonto usunięte pisze:Uwielbiam Dr.Housa,
Sherlocka Holmesa granego przez Benedict Timothy Carlton Cumberbatch
Ale o co biega?Konto usunięte pisze:Konto usunięte w hoolyłodz afera rozporkowa, całe stany tym żyją a TU w dobowym nic o tymani słowa
Jeszcze raz tak do mnie napiszesz a pozbędziesz się czegoś...Konto usunięte pisze: a właśnie Wandzia
hoolywood oczywiscie i wyszło na to, ze jakiś producent sprawdzał czy aktorki mogą grać role rozbieraneKonto usunięte pisze:Ale o co biega?Konto usunięte pisze:Konto usunięte w hoolyłodz afera rozporkowa, całe stany tym żyją a TU w dobowym nic o tymani słowa
Grzeczna jestem.![]()
po co te nerwyKonto usunięte pisze:Jeszcze raz tak do mnie napiszesz a pozbędziesz się czegoś...Konto usunięte pisze: a właśnie Wandzia
Jeszcze nie wymyśliłam czego.![]()
Jak się chce psa uderzyć to się kij znajdzie.
Zawiść ludzka.
Gdzie Ty widzisz nerwy?Konto usunięte pisze: po co te nerwy miły chciałem być
starsze dziecko ma dziś takie menu:Konto usunięte pisze:Wychodzi na to, że dziś nie będzie pomysłu na obiad.
Konto usunięte pisze: TARTA WEGETARIAŃSKA
Tak!leon pisze:Konto usunięte pisze: TARTA WEGETARIAŃSKA
w sensie że bułka tarta ?
cyc kurzy zawsze OKKonto usunięte pisze:Może cycki usmażę.
Jadłem, z fasolką szparagową.Konto usunięte pisze:Tak!leon pisze:Konto usunięte pisze: TARTA WEGETARIAŃSKA
w sensie że bułka tarta ?
Nigdy nie jadłeś?
![]()