EterycznyŻołądź pisze: Przyśpieszenie wersji 1.5 podałem jako ciekawostkę, nie żaden argument.
Podałeś dwa argumenty, oba o wyprzedzaniu

EterycznyŻołądź pisze: Przyśpieszenie wersji 1.5 podałem jako ciekawostkę, nie żaden argument.
EterycznyŻołądź pisze: Ale 2,5 litrowe uturbione subarowskie silniki są beznadziejne.![]()
WRC fan pisze: Co jak co, ale w Imprezie Lanos te silniki się nie psują.
Dajesz się podpuścić każdemu, któremu się spieszy albo chce "sprawdzić" Subaru? Mnie ostatnio wyprzedził nawet VW Caravelle, po kilku zakrętach podpuszczania i wiszenia na zderzaku. Miałem mu coś udowadniać?EterycznyŻołądź pisze:... Właśnie kupiłeś nowe, z salonu nibySubaru i... wyprzedza Cię 9 letni Lanos.Nie mówiąc o nowszych auta, Yarisach, Micrach czy Cliach, które ponoć są autami niższej klasy i mają mniejsze silniki.
![]()
Jaja w czajniku... to chyba musi bolećvibowit pisze: To, że czajnik elektryczny się przydaje nie oznacza, ze potrzebuję również elektycznego podgrzewacza jajek.
To powiedz mi (for eksempel*) który w takim razie z dostępnych na rynku hatchback`ów Ciebie zadowoli? Weź pod uwagę samochody z AWD.WiS pisze: Bo stosunek cena/praktyczność/osiągi mnie nie zadowala.
To akurat dla mnie nie problem w zasadzie nieistotne.WiS pisze: No i jeszcze nie musi się go naprawiać tam, gdzie chce gwarant, tylko tam, gdzie się lubi.
Imprezą nie, innymi tak.EterycznyŻołądź pisze: Zresztą nawet 218 konna Impreza jest niesamowitym autem, ale widocznie nigdy taką nie jechałeś i nie wiesz jaka jest przepaść między Imprezą wolnossącą i uturbioną,
Zmyślasz, napisałem (dla pewności powiększyłem pewien szczegół, którego raczyłeś nie dopatrzeć):EterycznyŻołądź pisze: co oczywiście nie przeszkadzało Ci wciskać mi "widzenie misi".
Melankolic pisze: A jechał Ty kiedyś 2.0 w wersji "Sport" Imprezą, czy ot tak to Twoje widzi misie?
Znaczy się to:EterycznyŻołądź pisze: skoro można mieć Forestera (nie mylić z tym czymś co jest teraz sprzedawane pod tą nazwą).
Ze związku motorowego ( NAF) opublikowane w ich broszurze na sierpień/wrzesień.BartekT pisze: Melancolic, co to za statystyki awaryjności?
Konto usunięte pisze: Ciekawostki to się opisuje "Jako ciekawostkę przytoczę fakt, że..."![]()
Można, a jakże, a użyłeś?EterycznyŻołądź pisze:Konto usunięte pisze: Ciekawostki to się opisuje "Jako ciekawostkę przytoczę fakt, że..."![]()
Nie wiedziałem, że nie można od "P.S. Wiedzieliście, że..."![]()
Melankolic pisze: także już nie leśnik? A co z nim nie tak?
Melankolic pisze:Ale czy rzeczywiście to koreańsko wyglądające auto to nie Subaru?
Zgadzam się z tobą, ale jak spotkasz buraka, to jak płachta na byka podziała na niego dowolny błyszczący nowoczesny widok w lusterku, czy to będzie lanos subaru, czy focus czy choćby fabia. Idąc tym tropem, można stwierdzić, że tylko Ariel Atom zapewni odpowiednią przewagę podczas przyspieszania.EterycznyŻołądź pisze:... i co on robi? Nie daje się wyprzedzić. Przy 160 okazało się, że on już szybciej nie może.
BartekT pisze: Idąc tym tropem, można stwierdzić, że tylko Ariel Atom zapewni odpowiednią przewagę podczas przyspieszania.
BartekT pisze: Impreza hatch jest jeszcze bardziej niepozorna i jakby deczko bardziej funkcjonalna niż legaś sedan.
Melankolic pisze: W sumie jeszcze 2 lata temu to bym nawet się nie wahał i brał to:
To chociaż testy (Impreza RS):BartekT pisze: Rozpętała się dyskusja o wyższości klasyki nad nowoczesnością, a opinii o MY08 jak na lekarstwo. Mi się podoba ten kolor cośtam gold cośtam.
Przy niewiele krótszym od Legacy rozstawie osi, Impreza MY08 jest szersza i ma większy rozstaw kółEterycznyŻołądź pisze:Mógłbyś podać przykłady tej funkcjonalności, poza tym, że łatwiej zaparkować?
Trudno jednoznacznie powiedzieć. Wszystko zależy od konkretnego egzemplarza. Jak będziesz miał pecha to możesz zaraz wymieniać panewki i urwaną skrzynię biegów. Wydanie 50k pln zamiast 20k pln za zjeżdżonego GTka wcale Cię od takich wątpliwych "atrakcji" nie musi uchronić.Melankolic pisze: Najbardziej interesuję mnie to co się psuje w tych Subarakach.![]()
Mnie przez cało okres używania w WRX-sie nie zepsuło się kompletnie nic, oczywiście za wyjątkiem zużytych elementów eksploatacyjnych.Melankolic pisze:Najbardziej interesuję mnie to co się psuje w tych Subarakach.