Powitanie
Re: Powitanie
Witam sie ze wszystkimi !
Od pol roku jestem szczesliwym posiadaczem WRX'a MY05 :)
Jak znajde chwile to opisze go w dziale Nasze Subaru.
Pozdrawiam
D.
Od pol roku jestem szczesliwym posiadaczem WRX'a MY05 :)
Jak znajde chwile to opisze go w dziale Nasze Subaru.
Pozdrawiam
D.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
jmiciuk
- 2 gwiazdki
- Auto: Narazie jezdzę rowerem :)
No dobra, ja tez sie przywitam chociaz subaraka nie mam. Ale chcę mieć. Chcę forka 01-02 z silniczkiem 2.0 i ręczną skrzynią. I mam nadzieję że niebawem takiego znaję. Pozdrawiam wszystkich miłośników subaru!
Się dołączam....vibowit pisze:jmiciuk, witam i życzę powodzenia w poszukiwaniach.
Dolce far niente 
Witam wszystkich!!! Poki co jestem posiadaczem Hondy Prelude, ale mam nadzieje niedlugo wzbogace sie o Subaru Forester'a :) Pozdrawiam!!!
Lukasz
Lukasz
Witam wszystkich, swoje marzenie o posiadaniu wrxa spełniłem w lipcu tego roku, niedługo potem w rodzinie pojawił się forester turbo. Oba są niesamowite. Wrx pochodzi z 22b i jestem z niego bardzo zadowolony
. "mały" przegląd w 4turbo potwierdził, że było warto 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
To się nazywa konkret. Najpierw wrx a potem forester.jurek pisze:Witam wszystkich, swoje marzenie o posiadaniu wrxa spełniłem w lipcu tego roku, niedługo potem w rodzinie pojawił się forester turbo. Oba są niesamowite. Wrx pochodzi z 22b i jestem z niego bardzo zadowolony. "mały" przegląd w 4turbo potwierdził, że było warto
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 255 razy
- Polubione posty: 533 razy
Konto usunięte, to są objawy globalnego kryzysuKonto usunięte pisze:
To się nazywa konkret. Najpierw wrx a potem forester.![]()
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
No co? Paliwo tanieje.Chloru pisze: Konto usunięte, to są objawy globalnego kryzysu
czarne jest piękne...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 255 razy
- Polubione posty: 533 razy
vibowit pisze: No co? Paliwo tanieje.![]()
Ty nie mądraluj tylko jabbera odpal.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Witam wszystkich nowo przybyłych 
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- dareq
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester sturbo01 & Legacy 93
Witam wszystkich uzytkownikow forum !
Niedawno stalismy sie z zonką wlascicielami wiekowego Subaru Legacy GL Super Station kombi 2.0 L SOHC 116 KM (87 kW) z 93 roku
Autko w super stanie od goscia ktory o nie dbal ale opis i zdjecia zamieszcze w stosownym miejscu troche pozniej.
Mam sporo pytan co do tego cacka ale to za chwilke.
POZDRAWIAM
Niedawno stalismy sie z zonką wlascicielami wiekowego Subaru Legacy GL Super Station kombi 2.0 L SOHC 116 KM (87 kW) z 93 roku
Autko w super stanie od goscia ktory o nie dbal ale opis i zdjecia zamieszcze w stosownym miejscu troche pozniej.
Mam sporo pytan co do tego cacka ale to za chwilke.
POZDRAWIAM
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy