Jak ja nie cierpię koleizagatka pisze:W Chabówce jest fajny skansen kolejowyWRC fan pisze:No dobra, ja np lubię czasem takie sprzęty pofocićniestety oglądałam go tylko z okien pociągu, a szkoda...bo się ładnie zapowiadał :]
Nasze pikczery
Re: Nasze pikczery
Juz za chwileczkę, juz za momencik...zagatka pisze:to w pociąg/samochód i w góry :)) póki jeszcze ładnie i ciepło :]liwit pisze:zagatka, rozmarzyłam się
Zjem obiad i ide do lasu na spacer. Dystans do pierwszych drzew...
.... 500m
A tak serio to za miesiąc gnam do Zakopca. Już jagnięcinę (chyba
Dolce far niente 
A w listopadzie długi łikent...ciągnie w góry, oj ciągnie...

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Dobrze prawisz...zagatka pisze:A w listopadzie długi łikent...ciągnie w góry, oj ciągnie...![]()
Dolce far niente 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Ciągnie, ale jeszcze bardziej ciągnie na narty.zagatka pisze: A w listopadzie długi łikent...ciągnie w góry, oj ciągnie...
Jeszcze się pasieFUX pisze: Już jagnięcinę (chyba) szykują...
![]()
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
zagatka, skoro narobiłaś tyle pięknych zdjęć, to może spróbujesz przystąpić do konkursu? Szkoda, żeby miały się kisić w kompie, pokaż je światuzagatka pisze:A w listopadzie długi łikent...ciągnie w góry, oj ciągnie...![]()
http://www.tatry.pl/index.php?strona,do ... 7,ant.html . Będziemy Cię wspierać
NaLeśnik, świetne foty !
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
łoDoxa pisze: http://www.tatry.pl/index.php?strona,do ... 7,ant.html . Będziemy Cię wspierać![]()
Wyślę na pewno, może tym razem coś się uda...jakaś mała sława czy cuś
Tylko które? Ojoj... jak tu wybrać tylko 10 zdjęć
zagatka, wrzucaj album, zrobi się ankietę i po sprawie 
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy

Dlaczego nie można linkować zdjęć z picasy? Przy próbie wrzucenia pojawia mi się taki komunikat: "Określenie wymiarów obrazka nie było możliwe"
spróbuj linkować do końcówki .jpg zamiast do .html - może w tym jest problemGodlik pisze: Dlaczego nie można linkować zdjęć z picasy? Przy próbie wrzucenia pojawia mi się taki komunikat: "Określenie wymiarów obrazka nie było możliwe"
Nie mam uprawnieńDoxa pisze:zrobi się ankietę i po sprawie
fakt :/ pare dni temu jeszcze działało linkowanie do adresu obrazka, dziś nie trybi...Godlik pisze:Dlaczego nie można linkować zdjęć z picasy?
PS. Kto wie jak zrobić takie foto jak poniżej? Seryjne dla krzesła, poprzestawiać człowieka i fotoszop?
zagatka pisze: PS. Kto wie jak zrobić takie foto jak poniżej? Seryjne dla krzesła, poprzestawiać człowieka i fotoszop?
ja robiłem na statywie tyle ujęć ilu "mnie" miało być, a potem można albo połączyć jako HDR albo nakładać na siebie warstwy w Photoshopie odpowiednio ustawiając mieszanie warstw:

naLeśnik thx :) to teraz trza odzyskać aparat, wyszperać fotoszopa i do dzieła :)
Aaaa..co do konkursu...im dłużej oglądam te moje foty tym mniej mi się podobają
Chyba trzeba szybko wysłać i zapomnieć 
Aaaa..co do konkursu...im dłużej oglądam te moje foty tym mniej mi się podobają
W jaki sposób można zamieścić zdjęcia na forum??????
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Kruszyn pisze: W jaki sposób można zamieścić zdjęcia na forum??????
Dodać załącznik.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
To miał być dowód dla małżonki że sprzątałeś mieszkanie jak jej nie było?naLeśnik pisze:ja robiłem na statywie tyle ujęć ilu "mnie" miało być, a potem można albo połączyć jako HDR albo nakładać na siebie warstwy w Photoshopie odpowiednio ustawiając mieszanie warstw:
skąd wiedziałeś?Konto usunięte pisze:To miał być dowód dla małżonki że sprzątałeś mieszkanie jak jej nie było?naLeśnik pisze:ja robiłem na statywie tyle ujęć ilu "mnie" miało być, a potem można albo połączyć jako HDR albo nakładać na siebie warstwy w Photoshopie odpowiednio ustawiając mieszanie warstw:
Ale już ten bajer przestaje działać, wczoraj wróciła znowu z delegacji i znalazła uschniętego kwiatka
było lecieć nowego kupićnaLeśnik pisze:znalazła uschniętego kwiatka
[attachment[/attachment][attachment=2]
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Tak to jest jak człowiek marudzi, że ma autorski wątek...szast prast i konkurencja wyrosła...ehh...
Fajne foty Panowie :) może trza jakiegoś foto spota zorganizować - "Miasto nocą" albo cuś
Fajne foty Panowie :) może trza jakiegoś foto spota zorganizować - "Miasto nocą" albo cuś