bo nuda.Konto usunięte pisze: Ja ci ani do sypialni ani do portfela nie zaglądam.

bo nuda.Konto usunięte pisze: Ja ci ani do sypialni ani do portfela nie zaglądam.
bo ty tak twierdzisz? to przyjmij, że należystach22 pisze:Gumas, "dlaczemu" nie należy do żadnego slangu, to jest językowe niechlujstwo.Konto usunięte pisze:serio nie wiesz czy trololo?stach22 pisze:Gumas, okejka jest okejos, "dlaczemu" to językowe "patałachostwo". Nie wiem skąd się to bierze, przecież podstawówki i przedszkola uczą jakoś mówić. Dom rodzinny też powinien...
chcesz mi wmówić, że w gabinecie nie macie określeń używanych tylko w waszym zawodzie?, własnego pracowniczego slangu, języka?
jest język korporacji, budowlańców jest i język młodzieży szkolnej podstawowej i licealnej i nijak się to ma do tzw.językowego "patałachostwa" a już język sms-ów zmienił dużo w porozumiewaniu się i stąd te skróty
Ale dziedzic już niestety tak i to w bardzo nieładnej formie, "dlatemu" się odgryzamKonto usunięte pisze:Ja ci ani do sypialni ani do portfela nie zaglądam.
![]()
cos ty w nocy robił?Konto usunięte pisze: no to 3 kawka
w Warszawie śmietana nic nie widaćKonto usunięte pisze:Coraz bardziejsza mgła.
kawę mam ino dymka do niej nie mamKonto usunięte pisze:Konto usunięte, nie mam kawy i zapalić se nie mogę.
on juz myślami przy kopaniu w oponkęKonto usunięte pisze:Chyba pozwolę sobie nasmrodzić Dziedzicowi.
Przecież mnie nie wysadzi i nie zostawi w tej mgle...
?![]()
zapaliłaś znaczy?Konto usunięte pisze: Myślami to on jest na prawym.