mam co robić ale wnerwia mnie rodzina bo sie porusza po domu

To chyba za darmo jestKonto usunięte pisze:ktoś to kupuje?stach22 pisze: Podobno zaistnialem wizerunkowo w najnowszym numerze „plejad”
bombki wiszą Konto usunięteszonku, bombkiKonto usunięte pisze:Wiszą na choince juz wszystkie młotki?
pewnie jakieś stare i nieładneKonto usunięte pisze: choince mamy bombki
Polecam rozjladanie dywanu mniej wiecej na wymiar pokoju z przestawianiem mebli, na meblach ksiązki... dwaj goście plączący sie. Wykonalne, ale...Konto usunięte pisze: mam co robić ale wnerwia mnie rodzina bo sie porusza po domu![]()
Wow, magia ŚwiątKonto usunięte pisze:Magia świąt....
140km/h na 70-tce ( trzy pasy, pusto)
Tel przy uchu
Cywilna Insygnia
-Panie Adasiu , yyy Adamie, dziś będzie pouczenie -prosze wolniej - powiedziała blond pani aspirant.
Jej kolega , potulny jak piesek tylko przytaknął.
Czego i Wam życzę
łap i nie dziękujKonto usunięte pisze:Gdyby nie świadkowie , najstarszy ze mną i jej piesek , wyłudziłbym numer fona![]()
Ale jestes pewien, ze to nie byl sen... ta blond aspirant...Konto usunięte pisze:Magia świąt....
140km/h na 70-tce ( trzy pasy, pusto)
Tel przy uchu
Cywilna Insygnia
-Panie Adasiu , yyy Adamie, dziś będzie pouczenie -prosze wolniej - powiedziała blond pani aspirant.
Jej kolega , potulny jak piesek tylko przytaknął.
Czego i Wam życzę
Konto usunięte pisze:łap i nie dziękujKonto usunięte pisze:Gdyby nie świadkowie , najstarszy ze mną i jej piesek , wyłudziłbym numer fona![]()
997