W skrajnym przypadku, za 500PLN od łebkaminimus pisze:ale dlaczego płacić za tor jeśli za friko w Okuniewie można?

W skrajnym przypadku, za 500PLN od łebkaminimus pisze:ale dlaczego płacić za tor jeśli za friko w Okuniewie można?
dobrze Ci idzie, nawet bardzo dobrzeFUX pisze: Juz myślalem, że na I miejsce na pudlo wskoczę
land cruiser limited edition, wygląda fajnie ale brak zawieszenia, trzęsie nawet na pozornie płaskim asfalcie.
esilon pisze: http://images38.fotosik.pl/24/3c32ad868dab7749med.jpg
esilon pisze: wszystkie paczki z prowiantem zawierały owocowe cukierki
Konto usunięte pisze: Tojka podjechała pod ten wjazd?
Konto usunięte pisze: Albo mi się wydaje, albo ten LC który zamielił na wjeździe i się zawiesił to ten sam, którego Ursusem wyciągaliście
No właśnie w zeszłym roku tam byłem z dzieciakami i się rozczarowaliśmy - taka pustynia bez piachugootek pisze: A tak w ogóle to ten teren szybko zarasta i niedługo będzie pustynią tylko z nazwy
Bo to jest to stepowienie Polski....So What! pisze:No właśnie w zeszłym roku tam byłem z dzieciakami i się rozczarowaliśmy - taka pustynia bez piachugootek pisze: A tak w ogóle to ten teren szybko zarasta i niedługo będzie pustynią tylko z nazwy