Ależ ja lubię małe dziewczynki. Możesz pisaćChloru pisze:Konto usunięte, następnym razem napiszę, że lubisz małe dziewczynki. Po paru miesiącach dodam, że to mógł być Twój sąsiad![]()
no klasycznie i wygodnieChloru pisze:Konto usunięte, blat został polakierowany.
To syntetykiem, jest jaśniejszy.Chloru pisze:Decyzja byla podyktowana kolorem. Olej byłby ciemniejszy.
Genialny stojak. Jak to jest przymocowane? Nie widać, żadnych wkrętów.
Raz go złapałeś na bałaganie w domu a jak zapamiętał ....Konto usunięte pisze:Chloru, no przecież ja jestem tym jełopemCo nie zmienia faktu, że miałeś pierdolnik w firankach (albo Twój sąsiad
)
który zada któtkie jak fiut eskimosa pytanie: a czego szklientżyczy?FUX pisze: a może weź Ty dobrego hydraulika...
Moja grzeje do 70 bez żadnego aledamaz pisze: oooo. dzięki za info. oglądam te pompy powietrze-woda i właśnie temperatura mnie niepokoiła. zazwyczaj max. jest ustawiony w okolicach 50 stopni.
damaz pisze: który zada któtkie jak fiut eskimosa pytanie: a czego szklientżyczy?
damaz pisze:danikl,
ty jeden mnie rozumiesz. dziękuję.![]()
danikl, rzeczywiście obrotowe.![]()
Link: https://www.youtube.com/watch?v=_Rf9yfrO0ZQ
a która to Twoja? typ?lukass pisze:Moja grzeje do 70 bez żadnego ale
w Polsce mieszkamy. muszę przynajmniej rozumieć, co taki kolo do mnie rozmawia.FUX pisze:No właśnie nie.
Ja zrobiłem wszystko na prunt i nie musiałem na te pytania odpowiadać a montaż ogrzewania w całym domu trwał 1 dzieńdamaz pisze:pogodynka sterownik pieca sterownik zaworu, trzydrogowy (bo kiedyś był trzydrożny, ale komuś przeszkadzało), mieszacze rozdzielacze termostaty obieg jeden obieg drugi i trzeci zawory termostatyczne
niech mnie ktoś przytuuuliiiii