Z doświadczenia wiem, że 99% uturbionych imprez odmachuje, lub wręcz inicjuje kiwkę.barbie pisze:A ja ostatnio strzeliłam uśmiech nr 5 do nieoświnionego GT na Wałbrzyskiej i zostałam pomachanainquiz pisze:Nie pozdrawiam już nieoświnionych bo to sensu nie ma najmniejszego.![]()
Czasem reagują
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
czarne jest piękne...
Oj, to ja strasznie niedoświadczona jestemvibowit pisze:Z doświadczenia wiem, że 99% uturbionych imprez odmachuje, lub wręcz inicjuje kiwkę.barbie pisze:A ja ostatnio strzeliłam uśmiech nr 5 do nieoświnionego GT na Wałbrzyskiej i zostałam pomachanainquiz pisze:Nie pozdrawiam już nieoświnionych bo to sensu nie ma najmniejszego.![]()
Czasem reagują
Może jeździsz z głową w chmurach.barbie pisze:Oj, to ja strasznie niedoświadczona jestem
czarne jest piękne...
Pozdrowionka dla oświniaczonego niebieskiego STI widzianego dzis na Rakowieckiej kiwnąwszy ale szybko szedł mógł nie zauważyć 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Spóźnione (służba nie drużba...
) acz niemniej serdeczne pozdrowienia dla Gootka i gootkowej Koleżanki, zupełnie przypadkiem spotkanych wczoraj w salonie pewnej marki na "S"
Miło było poznać, a Udany Zakup - mam nadzieję - już niedługo będzie ozdobą forumowych spotkań. Właścicielka zresztą też, jak najbardziej

Miło było poznać, a Udany Zakup - mam nadzieję - już niedługo będzie ozdobą forumowych spotkań. Właścicielka zresztą też, jak najbardziej
Jakieś szczegóły...WiS pisze: Właścicielka zresztą też, jak najbardziej
Na PW...
Dolce far niente 
Fux szczegóły nie na PW tylko na forum ,wszyscy są ciekawi 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
pozdrawiam małegopiećdziesiątjedenpięćdziesiąt oraz vibowita, którzy nie dali rady dojść forysia
specjalne pozdrowienia korespondencyjne dla liwit
p.s. pozdrowienia także dla WiSa co tez nie mógł dojechać
specjalne pozdrowienia korespondencyjne dla liwit
p.s. pozdrowienia także dla WiSa co tez nie mógł dojechać
esilon pisze: specjalne pozdrowienia korespondencyjne dla liwit![]()
Dzięki i jeszcze raz wzajemnie.
Pewnie paliwo oszczędzaliesilon pisze: pozdrawiam małegopiećdziesiątjedenpięćdziesiąt oraz vibowita, którzy nie dali rady dojść forysia![]()
Pozdrawiam jeszcze kierowcę czarnego forestera, zaparkowanego w Łomiankach koło bazarku. Świniak był na klapie.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
W termosie przyniesli...?esilon pisze:FUX, na kawę zapraszali to poszłem
Dolce far niente 
Ernest. A wkładka z Jacka Danielsa była...?esilon pisze:FUX pisze: W termosie przyniesli...?
małego5150 pytaj, on płacił![]()
Dolce far niente 
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
A mówiłem im, że samochodem łatwiej, niż na piechotę...esilon pisze: nie dali rady dojść forysia
Za to z wolna dochodzi, do siebieesilon pisze: WiSa co tez nie mógł dojechać
Thanks za pamięć
Jeśli nie, to znaczy, że to nie był prawdziwy Mały, tylko jakaś atrapa...FUX pisze: A wkładka z Jacka Danielsa była...?
No to moje, jeszcze bardziej "spóźnione", lecz serdeczne, pozdrowienia!WiS pisze:Spóźnione (służba nie drużba...) acz niemniej serdeczne pozdrowienia dla Gootka i gootkowej Koleżanki, zupełnie przypadkiem spotkanych wczoraj w salonie pewnej marki na "S"
![]()
Miło było poznać, a Udany Zakup - mam nadzieję - już niedługo będzie ozdobą forumowych spotkań. Właścicielka zresztą też, jak najbardziej![]()
Koleżanka zaniemówiła z zachwytu nad swym nowym nabytkiem na "s" i zaszyła się gdzieś na kieleckiej wsi...
gdy tylko wróci do żywych... będę ją namawiał na jakiś forumowy (najchętniej ofrołdowy) spocik...
żeby każdy chętny miał okazję obejrzeć na żywo…
to cacko na "s"
WiS pisze: Jeśli nie, to znaczy, że to nie był prawdziwy Mały, tylko jakaś atrapa...
nie róbmy Małemu złej opinii
widziałem na wideło boczurki vibowitowe i małe też
esilon pisze:pozdrawiam małegopiećdziesiątjedenpięćdziesiąt oraz vibowita, którzy nie dali rady dojść forysia![]()
Zastosowałeś klasyczne odcięcie na zasłonie z Tira.
A.. żeby tego było mało, to na ulicach Warszawy nie daliśmy rady uciec Calibrze.
Pozdrawiam.
czarne jest piękne...
esilon, odpozdrawiamesilon pisze: pozdrawiam małegopiećdziesiątjedenpięćdziesiąt oraz vibowita, którzy nie dali rady dojść forysia![]()
Dla WiS'a również pozdrowienia. Może następnym razem, bo zamierzamy z Vibkiem inwestować w trenowanie na kieleckim torze
FUX, tylko z ajerkoniaku - nie mogłem się powstrzymaćFUX pisze: Ernest. A wkładka z Jacka Danielsa była...?![]()
WiS, to niestety byłem ja - człowiek na psy schodziWiS pisze: Jeśli nie, to znaczy, że to nie był prawdziwy Mały, tylko jakaś atrapa...![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
A dzwoniłeś po mnie?mały 5150 pisze:Ale cóż począć nie było ani liwit ani chlora ani barbie co by Czarnucha do stolicy przywlec. A vibowit jeszcze nie umie ośmionapędówką jeździć
To teraz nie rób scenuf
Fakt, nie dzwoniłem i teraz mi głupiobarbie pisze:A dzwoniłeś po mnie?mały 5150 pisze:Ale cóż począć nie było ani liwit ani chlora ani barbie co by Czarnucha do stolicy przywlec. A vibowit jeszcze nie umie ośmionapędówką jeździć![]()
To teraz nie rób scenuf![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru