Albo pije albo śpi.euyot pisze: szamot, pijasz kawę noca i śpisz?
Nietypowe święta:
Międzynarodowy Dzień Języka Ojczystego
Dzień Walki z Reżimem Kolonialnym
Międzynarodowy Dzień Przewodnika Turystycznego
Eeee idę spać.
Albo pije albo śpi.euyot pisze: szamot, pijasz kawę noca i śpisz?
Jestem pod wrażeniem, jak Dziedzic dobrze Ciebie wychowałKonto usunięte pisze:
Przyszłam, zrobiłam Dziedzicowi kolacje i poszłam spać.
Teraz idź i głoś tę prawdę na forum.ptk22 pisze:Jestem pod wrażeniem, jak Dziedzic dobrze Ciebie wychowałKonto usunięte pisze:
Przyszłam, zrobiłam Dziedzicowi kolacje i poszłam spać.
Radziłabym nie.Konto usunięte pisze: Polemizował bym
lubie smak kawy to ją pijeeuyot pisze: szamot, pijasz kawę noca o spisz?
Dojechał, wyjaśniło się dlaczego tak długo - pierwszy dzień w pracy, pierwszy raz dostawczakiem z automatyczną skrzynią biegówKonto usunięte pisze:Nienawidzę niesłownych ludzi.
Pamiętam mój pierwszy dzień z automatemKonto usunięte pisze: pierwszy raz dostawczakiem z automatyczną skrzynią biegów
Eheś.szamot pisze: Dwa razy jebłem czołem o kierownicę
Konto usunięte pisze:Dojechał, wyjaśniło się dlaczego tak długo - pierwszy dzień w pracy, pierwszy raz dostawczakiem z automatyczną skrzynią biegówKonto usunięte pisze:Nienawidzę niesłownych ludzi.![]()
Chłop dziś bankowo przydzwoni, hamuje tak, ze buda dęba staje a miało być łatwo, bo miał do przejechania tylko 5 km.
.
Aku się ładuje w kuchni, bo od stania wysiadło, nie latam bo Słomka droga, śniegu nie ma, to nie będę latał po czarnym na zimowych oponach.Konto usunięte pisze:Konto usunięte, a co z DziademBo coś cisza ostatnio
Tych co nie umieją mówić? albo pisać?Konto usunięte pisze: Nienawidzę niesłownych ludzi
I to rozumiem. Raz na rok, od święta, mogę zaszaleć i napisać coś poprawnie stawiając duże litery po kropkach. Tak się celebruje święta! A nie, "ortograficzno-stylistyczne Boże Narodzenie" przez 365 dni w roku. Tego się nie da przejeść. Ale raz w roku? Czemu nie!Konto usunięte pisze: Nietypowe święta:
Międzynarodowy Dzień Języka Ojczystego