Chlejady 2008
Re: Chlejady 2008
Ledwo mnię to Lenovo sie telepie, a Wy mnie Towarzyszu jakies badziewie każeta instalować....citan pisze: Chrome zacznij używać

Całkiem sie rzęch zamuli....
To ta knajpa jakaś felerna; wszystko prze zDiabelca...

Dolce far niente 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Przyjedź i nie truj.FUX pisze: To ta knajpa jakaś felerna; wszystko prze zDiabelca...

- dzibi
- 2 gwiazdki
- Auto: Chrysler Grand Voyager 3.3
Wróciłem!!!
nie było mnie tu chyba 3 miesiące, wracam, a tu się ludziska umawiają mi pod nosem na upijanie się :) ja się piszę, ale noclegu mi nie trzeba załatwiać, gdzieś się zbunkruję :)
aaa, moja imprezka będzie już gotowa do tego czasu, miała być już gotowa na letnich chlejadach, przez co połowe wakacji przejeździłem paskudem Calibrą :(
nie było mnie tu chyba 3 miesiące, wracam, a tu się ludziska umawiają mi pod nosem na upijanie się :) ja się piszę, ale noclegu mi nie trzeba załatwiać, gdzieś się zbunkruję :)
aaa, moja imprezka będzie już gotowa do tego czasu, miała być już gotowa na letnich chlejadach, przez co połowe wakacji przejeździłem paskudem Calibrą :(
savoir vivre szachisty:
Dżentelmen nie mówi "szachuje", tylko "ciszej panowie"
http://pl.youtube.com/watch?v=rs-jAImScms
Dżentelmen nie mówi "szachuje", tylko "ciszej panowie"
http://pl.youtube.com/watch?v=rs-jAImScms
PKP jeszcze jeździ; będę miał silę rano wstaćArti pisze: Przyjedź i nie truj.

Dolce far niente 

no to ja zaczynam ćwiczyć nową choreografie...
a i zaklepuje miejsce...na chodniku

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
cherlawy Mazinek drazu tak po bandzie i odrzau po nazwisku
ojjj tam co mam poradzic wtedy miałem słaby dzien...
Czyli zapowiada sie CHLEJADOWO!!

Czyli zapowiada sie CHLEJADOWO!!

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Tym razem to Ci nawet wygodna trzyosobowa kanapa z masażem nie pomoże...ten chodnik odbił zbyt duze piętno na moim zdrowiu i psychice...buty z Mc'cośtam też nie pomogą...remek pisze:tym razem wezme kocyk jakisGraża pisze: a i zaklepuje miejsce...na chodniku

Ostatnio zmieniony 30 paź 2008, o 19:47 przez Graża, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
No tak właśnie rozważam taką opcję, jeżeli pozostanie ten termin.Arti pisze:Nie no jarmaj... powiedz, że przyjeżdzasz![]()
![]()
A co do noclegu to, całkiem poważnie, u mnie kilka osób, którym nie przeszkadzają studenckie warunki, sie zmieści.
Dzięki za propozycję przenocowania, ale nie chciałbym robić zbędnego kłopotu, poszukam jakiegoś hoteliku.
jarmaj, Spoko noclegi się ogarnie. NIe musisz szukać niczego na własną rękę. Najwyżej w tym hostelu się kimniemy gdzie spaliśmy ostatnio z Remikiem i Piterem.
Rozmowa o 5:40 rano z włoskim turystą --> bezcenna
Rozmowa o 5:40 rano z włoskim turystą --> bezcenna

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
buhahahaha zapomnialemLouCyphre pisze: Rozmowa o 5:40 rano z włoskim turystą --> bezcenna![]()

A gdzie to?LouCyphre pisze: Najwyżej w tym hostelu się kimniemy gdzie spaliśmy ostatnio z Remikiem i Piterem.
Dolce far niente 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
LouCyphre pisze:jarmaj, Spoko noclegi się ogarnie. NIe musisz szukać niczego na własną rękę. Najwyżej w tym hostelu się kimniemy gdzie spaliśmy ostatnio z Remikiem i Piterem.
Świetnie, jak coś to możesz mnie już doliczyć do rezerwacji.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ponoć bilety już drukuja na pokaz premierowy dwóch zbłąkanych turystów w obcym świecieLouCyphre pisze: remek, Myślisz, że pokażą nas na Lonely Planet ??![]()

FUX pisze: A gdzie to?
Na Kazimierza Wielkiego obok Heliosa. Jakieś 200m od knajpy http://www.hostelcinema.pl/
remek pisze: ponoć bilety już drukuja na pokaz premierowy dwóch zbłąkanych turystów w obcym świecie
Tytuł: "Polish Madness"

To ze łazienki nie było to był żart?...gdzie ja będe spać jak ja w wannie najbardziej lubie?!
kazdy se sam robi rezerwacje?czy sie skupujemy?
kazdy se sam robi rezerwacje?czy sie skupujemy?
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
To juz film bedzie w kinach CHLEJADY ale to bedzie komedia tragidramat czy horror??
Obsada znana rozumiem...
Obsada znana rozumiem...

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Graża pisze: kazdy se sam robi rezerwacje
Myślę, że na tydzień przed imprezą zrobimy rezerwacje dla zainteresowanych.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
wszystko na raz. zapowiada sie rowniez film akcji, prawda Lucek?MAZI pisze: komedia tragidramat czy horror??

Co z tą frekwencją ? A super atrakcje sa planowane, tyle, że dla 10 osób to byłoby ciężko je ogarnąć ...
Vibek, Mały, Pablonas, Violka GAL, Fidowie i wszyscy niezdecydowani .... Co jest z Wami ?
Vibek, Mały, Pablonas, Violka GAL, Fidowie i wszyscy niezdecydowani .... Co jest z Wami ?

LouCyphre, bardzo chętnie, ale w listopadzie to marne szanse, żebym się wyrwał.
czarne jest piękne...