Nie mam powodów do narzekań, auto służbowe zawsze się dobrze sprawujestach22 pisze:Fido, wykorzystam wątek i tu zapytam, jak Ci się sprawuje C200?

Nie mam powodów do narzekań, auto służbowe zawsze się dobrze sprawujestach22 pisze:Fido, wykorzystam wątek i tu zapytam, jak Ci się sprawuje C200?
A jakby tak spojrzeć bardziej obiektywnie?Konto usunięte pisze:Nie mam powodów do narzekań, auto służbowe zawsze się dobrze sprawujestach22 pisze:Fido, wykorzystam wątek i tu zapytam, jak Ci się sprawuje C200?
stach22 pisze: zapytałem Fida jako długoterminowego użytkownika i ciekawy byłem co sądzi o silniku, automacie, awaryjności w trakcie użytkowania, 4MATIC w zimie(jeśli taki posiada), zachowaniu przy dużych prędkościach, pracy adaptacyjnego zawieszenia(jeśli taki ma)
A właśnie, że nie. Jeździłem trzema W205 (C180, C200, C200 w nieco innej specyfikacji) w sumie przez półtora roku. Więc mam porównanie i właśnie dlatego twierdzę, że C180 ma sens.Konto usunięte pisze:Лукашэнка marudzi, bo mu dali C180 jako służbówkę i siłą rzeczy gada, że to niemal to samo
jeździłem demówka C200 majac u blacharza bmw 428 i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony silnikiem mercowymЛукашэнка pisze: Moim zdaniem jeśli chodzi o W205 to akurat C200 ma średni sens. Wolałbym albo najmocniejszą dwulitrową wersję czyli C300, lub jeśli miałoby być taniej to C180 czyli silnik 1,6.
stach22 pisze: Fido, czy Ty masz pakiet zewnętrzny AMG, bo on od razu obniża o 1,5cm i z pewnością trakcja jest dużo lepsza.
W pełni zgoda, ale jednak to jest jakaś możliwość wyboru i dlatego moje dziecko przestawia moje ustawienia za każdym razem jak wsiada do mojego samochodu. A ja zmieniam je zaraz potem.esilon pisze: z adaptacyjnymi zawieszeniami dziwna sprawa, zauważyłem nastepującą prawidłowość: czy to audi, bmw czy mercedes, użytkownik wybiera jeden ulubiony tryb i nie zmienia usawień przez 99% czasu użytkowania
no tak duuużo lepsza trakcjastach22 pisze:Fido, czy Ty masz pakiet zewnętrzny AMG, bo on od razu obniża o 1,5cm i z pewnością trakcja jest dużo lepsza..
Dlatego też jestem za zmiennym zawiasemЛукашэнка pisze:no tak duuużo lepsza trakcjastach22 pisze:Fido, czy Ty masz pakiet zewnętrzny AMG, bo on od razu obniża o 1,5cm i z pewnością trakcja jest dużo lepsza..![]()
szczególnie na tej Twojej słynnej zaspie za bramą...
dzięki temu 1,5cm będzie Ci się tam duuużo fajniej snowboardować
stach22 pisze:Więc kiedy zobaczę zaspę czy krawężnik to wciskam magiczny guziczek i śmiało naprzód![]()
Ja właśnie kończę w tym tygodniu trzyletni leasing. C200, Automat. Zero problemów. Super się jeździ. Wydaje mi si, że Fido bierze na wyjazdy więcej rzeczy ni ja. Na narty 1400 km wystarcza.stach22 pisze:Nie, nie znudziła mi się beemka, to świetny samochód, po prostu za 1,5 roku kończy mi się umowa i albo ją zostawię żonie, albo oddam. W każdym z tych wypadków muszę pomyśleć o czymś drugimMój to 320 więc taki odpowiednik C200-W205. Mocy mi nie brakuje a nawet nie wykorzystuję na max tego co mam, aczkolwiek 330 byłoby jeszcze ciekawsze
![]()
Jeśli chodzi o C200 to zawsze mi się podobał, zapytałem Fida jako długoterminowego użytkownika i ciekawy byłem co sądzi o silniku, automacie, awaryjności w trakcie użytkowania, 4MATIC w zimie(jeśli taki posiada), zachowaniu przy dużych prędkościach, pracy adaptacyjnego zawieszenia(jeśli taki ma). W zamian dowiedziałem się, że jest ciasno i jakiś tam bagażnik, Fido dzięki
Arno,Arno pisze:Ja właśnie kończę w tym tygodniu trzyletni leasing. C200, Automat. Zero problemów. Super się jeździ. Wydaje mi si, że Fido bierze na wyjazdy więcej rzeczy ni ja. Na narty 1400 km wystarcza.
180 to 1.6 silnik, co tu dużo mówić.
Konto usunięte, wiemy jakie fajne są spociki, kiedy się z kolegami trzyma jednej marki automotoKonto usunięte pisze:Arno, pochwaliłbyś się co wybrałeś jako następcę auta dla dziada. Bo mi się ten wybór bardzo podoba
p.s. mi został jeszcze rok męczarni z Mietkiem. I nie wiem czy nie pójdę w tę samą stronę. Bo mi się ten nowy XXX bardzo podoba