Eno co byś na Legasia w Lipcu nie nakleiłszamot pisze: wytne i przylepie gdzieś...
Adaś to Imprezka i Forek do następnej edycji?Konto usunięte pisze: No i to rozumiem
a czy mnie kiedyś to jakoś?Konto usunięte pisze: euyot, Ciebie pytałam??
nie wiem kto ro eyut, ale do mnie nic nie doszłothomson0073 pisze:Dobry,
"xiuzmi", szamot,eyut czy kalendarze doszły - wybaczcie pytanie o tutaj ale coś się nie mogę dogadać z wysłaniem wiadomości...![]()
To chyba przez przeglądarkę.
Obowiązkowothomson0073 pisze:Eno co byś na Legasia w Lipcu nie nakleiłszamot pisze: wytne i przylepie gdzieś...![]()
![]()
Adaś to Imprezka i Forek do następnej edycji?Konto usunięte pisze: No i to rozumiem
Gdzie z tym bękartem do kalendarza ja sie pytam?Konto usunięte pisze:Obowiązkowothomson0073 pisze:Eno co byś na Legasia w Lipcu nie nakleiłszamot pisze: wytne i przylepie gdzieś...![]()
![]()
Wybacz literówkęeuyot pisze: nie wiem kto ro eyut, ale do mnie nic nie doszło
Jak poczta polska to luzik, ostatnio wysyłałem coś w obrębie Stolicy i szło 3 miesiącethomson0073 pisze:Wybacz literówkęeuyot pisze: nie wiem kto ro eyut, ale do mnie nic nie doszło![]()
Kurde... to nie dobrze... poszło już dobre półtora tygodnia temu...
SentymentyKonto usunięte pisze: Gdzie z tym bękartem do kalendarza ja sie pytam?![]()