Kondolencje
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Jarmaj znam osobę, która jak jest w obcym mieście i parkuje to robi zdjęcia stojących obok samochodów
Kondolencje
Kondolencje
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
O żesz kur...
Schlany pajac jakiś albo gupia baba, co za los...
No ale, żeby nie tak do końca pesymistycznie, to będzie okazja polakierować auto na jakiś męski kolor
No ale, żeby nie tak do końca pesymistycznie, to będzie okazja polakierować auto na jakiś męski kolor
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Biedna Wisienka.

LouCyphre pisze: to będzie okazja polakierować auto na jakiś męski kolor![]()
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Remek, luz i trochę zrozumienia dla kolegi.remek pisze:LouCyphre pisze: to będzie okazja polakierować auto na jakiś męski kolor![]()
Pomyśl tylko, czego to nie potrawiłbyś wymyślić i innym wytknąć, gdybyś miał beżowową tapicerkę....
Dzięki za wyrazy, na szczęście pamiętam jakie auto stało obok (biały Fiat Brava) i moja rodzinka w Kraku już ma za zadanie ustalić do kogo należy - ostatecznie na takim podwórku między kamienicami to prawie wszyscy się znają, stoi tam może z 10 samochodów.
A wtedy gnojek będzie miał się ciepło....
jarmaj, wyrazy
Co za kurew - męska lub damska
Jak tak można? Najpierw barbex teraz jarmaj co się z tymi ludźmi dzieje?
jarmaj, jak znajdziesz mendę to nie miej litości
jarmaj, jak znajdziesz mendę to nie miej litości
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
jarmaj pisze: Niestety tak zakończyła się moja wizyta w Krakowie...
Osz fak
jarmaj pisze: Specjanie nie zostawiałem na noc samochodu przy głównej ulicy, tylko wjechałem na podwórko za kamienicami.
W mojej części Królewskiej jest odwrotnie - ja czasem specjalnie przestawiam auto żeby nocowało "od frontu"
PS
To nie ja
jarmaj, buuu
. Co to? Jakieś prawo serii? U mnie też zderzak obtarty jak ta lala po wczorajszym święcie 
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
to może ja jutro zostanę w domu?Doxa pisze: Co to? Jakieś prawo serii? U mnie też zderzak obtarty jak ta lala po wczorajszym święcie![]()
W Zakopanem?Azrael pisze: Mnie jakaś menda ostatnio drzwi obtarła i zwiała.
Wcale bym się nie zdziwiła
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Doxa pisze: W Zakopanem?
Wcale bym się nie zdziwiła .
Nie, w Tychach, pod hotelem Daria. Muszę całe oklejenie z auta zerwać z boku i połozyc od nowa żeby to poprawić :(
A w Krakowie auta podpalają. Kurcze co to trzeba mieć zamiast mózgu ???? na filmie z tvn24 to chyba legacy albo outback ....pięć sztuk podpalili debile....
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Przeczytałam ostatnio na ".", że Sewerynowi imprezę też częściowo spalili. Szok
. Głupio teraz, że na forum żartowaliśmy, że trzeba ją spalić
.
Azrael, a nie mają tam na parkingu monitoringu? Bo to przecież kosztowna sprawa
.
Azrael, a nie mają tam na parkingu monitoringu? Bo to przecież kosztowna sprawa
Seweryn to kto bo ja jeszcze wszystkiego nie łapie....?
Jakiś kolega z zaprzyjaźnionego ....
Jakiś kolega z zaprzyjaźnionego ....
Niestety auto stalo od frontu na ulicy bo byem tylko na spotkaniu.Doxa pisze: Azrael, a nie mają tam na parkingu monitoringu? Bo to przecież kosztowna sprawa .
Kruszyn, kolega, to za dużo powiedziane
. To człowiek, który z pięknej imprezy zrobił wieś tjuning rodem z "Fast&the Furious". Spotkał się z masową krytyką na forum (nie tylko polskim, ZTCW), wręcz powstał pomysł spalenia jego subaryny
.
Nie potrafię teraz przypomnieć sobie wątku na jego temat, może któryś z Kolegów pamięta, to wrzuci link :)
Nie potrafię teraz przypomnieć sobie wątku na jego temat, może któryś z Kolegów pamięta, to wrzuci link :)
taki link się pojawił: http://ams.bdl.pl/for/viewtopic.php?t=935Doxa pisze: Nie potrafię teraz przypomnieć sobie wątku na jego temat, może któryś z Kolegów pamięta, to wrzuci link :)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Barthol, dzięki. Przeczytałam. Mimo wszystko przykro mi z tego powodu
, Seweryn chyba nic nie wspominał o tym na forum?
.
Zawsze mnie zastanawia, jakim trzeba być prostakiem, żeby zwiać z miejsca wykroczenia. Moja znajoma, będąca świadkiem podobnego zdarzenia, zapisała nr rejestracji sprawcy, swój telefon i włożyła poszkodowanemu za wycieraczkę. Odzyskał kasę z OC sprawcy. Szkoda, że mało takich ludzi.
Azrael pisze:Niestety auto stalo od frontu na ulicy bo byem tylko na spotkaniu.
Zawsze mnie zastanawia, jakim trzeba być prostakiem, żeby zwiać z miejsca wykroczenia. Moja znajoma, będąca świadkiem podobnego zdarzenia, zapisała nr rejestracji sprawcy, swój telefon i włożyła poszkodowanemu za wycieraczkę. Odzyskał kasę z OC sprawcy. Szkoda, że mało takich ludzi.
Ostatnio zmieniony 3 lis 2008, o 04:05 przez Doxa, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba go juz z nami nei maDoxa pisze: Seweryn chyba nic nie wspominał o tym na forum?
Po spaleniu na zdjęciach to nie widać "wieś tjuning rodem z "Fast&the Furious" . To czym on go okleił?
Ale co nie zmienia sprawy ,że powinni sprawcy łapki połamać albo postrzelić przy próbie ucieczki
Ale co nie zmienia sprawy ,że powinni sprawcy łapki połamać albo postrzelić przy próbie ucieczki
Kruszyn, jedyne foto jakie udało mi się zlokalizować w sieci, wygląda tak... http://bi.gazeta.pl/im/2/4329/z4329142X.jpg
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
mi tam się podobaBarthol pisze:Kruszyn, jedyne foto jakie udało mi się zlokalizować w sieci, wygląda tak... http://bi.gazeta.pl/im/2/4329/z4329142X.jpg
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy