Wiem, dlatego muszę chwilę się namyślić, zanim Ci odpiszęstach22 pisze: Konto usunięte, z fanatyzmem ciężko polemizować

Wiem, dlatego muszę chwilę się namyślić, zanim Ci odpiszęstach22 pisze: Konto usunięte, z fanatyzmem ciężko polemizować
Dużo łatwiej tanio sprzedać dużą ilość chłamu niż premium dobrej jakościKonto usunięte pisze:Czyli co? Firmy po to rozwijają swoje produkty, żeby sprzedawać coraz mniej? Czy po prostu sprzedają coraz mniej, bo ich produkty uległy rozwojowi?
Nie chce mi się szukać za 2017, ale łap to:stach22 pisze:Skwaro, zwiększenie sprzedaży np. w Oceanii i Ameryce łacińskiej nazywasz rozwojem? Od kiedy w ogóle sprzedaż jest wyznacznikiem rozwoju?
Ciekawy jestem sprzedaży na rynku USA po wycofaniu turbo.
Czyli coś nas jednak łączyKonto usunięte pisze:No nie. Za to fanatycznie próbujesz zaklinać rzeczywistość
Tak, choć powody jakby trochę inneKonto usunięte pisze:Tak. Obaj jesteśmy na forum-subaru.pl
A żeby nawiązać do przedmiotu wątku i nie ciągnąć offtopu, który z nich jest "niedobry" ?szamot pisze:Tak, choć powody jakby trochę inneKonto usunięte pisze:Tak. Obaj jesteśmy na forum-subaru.pl
No jak to, oczywiście mój, bo Twój wynika z głębokiej miłości do firmyKonto usunięte pisze:A żeby nawiązać do przedmiotu wątku i nie ciągnąć offtopu, który z nich jest "niedobry" ?szamot pisze:Tak, choć powody jakby trochę inneKonto usunięte pisze:Tak. Obaj jesteśmy na forum-subaru.pl
Co nie oznacza że musimy my to doceniać - bo wg mnie w salonie Subaru w EU to nie ma za bardzo nic sensownego do zakupuszamot pisze: Wg mnie trafnie zdefiniowali swoich klientów (co widać po wynikach finansowych firmy), mają swoją politykę sprzedaży i idą swoją własną drogą.
Z czym solidnym? 4x4 ?stach22 pisze: oldskulową żywą legendą z porządnym 4x4
No właśnie. Nikt nic nie musi. Każdy może sobie kupić Skodę, może BMW, czy jakiekolwiek inne auto.lukass pisze: nie oznacza że musimy my to doceniać
A kiedykolwiek w XV czy innym "cywilnym" Subaru były?lukass pisze: napęd 4x4 dawno juz nie am szper
Zepsuty był? Ukręcony? Czy co z nimi nie tak, poza tym, że most mały a półośki cienkie? I były kiedykolwiek do takiego silnika dawane większe mosty i grubsze półośki?lukass pisze: tylny most ma wielkosć zaciśnietej pięści i półośki grubości małego palca.
Lub pozostać fanatykiemKonto usunięte pisze:No właśnie. Nikt nic nie musi. Każdy może sobie kupić Skodę, może BMW, czy jakiekolwiek inne auto.lukass pisze: nie oznacza że musimy my to doceniać
A raczej jedno i drugie.stach22 pisze:Lub pozostać fanatykiemKonto usunięte pisze:No właśnie. Nikt nic nie musi. Każdy może sobie kupić BMW,lukass pisze: nie oznacza że musimy my to doceniać
AmenKonto usunięte pisze:stach22 pisze:A raczej jedno i drugie.Konto usunięte pisze:
Lub pozostać fanatykiem
stach22 pisze: Mylisz fana z fanatykiem![]()
Fan – osoba podziwiająca człowieka, grupę ludzi, dzieło sztuki bądź ideę. Jest to skrót od słowa fanatyk, jednak jest mniej pejoratywny, a nawet ma pozytywny wydźwięk. Fani określonego zjawiska często organizują się, tworząc tzw. fankluby lub organizują imprezy z tym związane.
I czego tu znowu nie rozumiesz? Proste jak drut i zgodne z tym co napisałemKonto usunięte pisze:]
Fan – osoba podziwiająca człowieka, grupę ludzi, dzieło sztuki bądź ideę. Jest to skrót od słowa fanatyk, jednak jest mniej pejoratywny, a nawet ma pozytywny wydźwięk.
fanatyk=fanSkrót – skrócony zapis wyrazu lub wyrażenia, zbudowany z jednej lub kilku liter (inna nazwa to: abrewiatura)
Konto usunięte pisze:fanatyk=fanSkrót – skrócony zapis wyrazu lub wyrażenia, zbudowany z jednej lub kilku liter (inna nazwa to: abrewiatura)
Nie. Jakoś się nic tu kupy nie trzyma. Jakbyś siedział na forum BMW i wypisywał to samo co tu, wtedy bym paniałstach22 pisze:I czego tu znowu nie rozumiesz? Proste jak drut i zgodne z tym co napisałemKonto usunięte pisze:]
Fan – osoba podziwiająca człowieka, grupę ludzi, dzieło sztuki bądź ideę. Jest to skrót od słowa fanatyk, jednak jest mniej pejoratywny, a nawet ma pozytywny wydźwięk.![]()
Uproszczę specjalnie dla Ciebie:
- ja-fan
-Konto usunięte- fanatyk.
Paniał?![]()
Nie przesadzaj iPhone aż tak bardzo nie odstaje od LG, popracują trochę to dogoniąstach22 pisze: samo porównanie sprzedaży premium z marką dla ludu jest nie fair, to tak jakby porównywać ilościowo sprzedaż iPhonów i ..... hmmmm LG?choć w tym przypadku przepaść technologiczna jest znacznie mniejsza