Majster-sztyk czyli Bob Budowniczy radzi...
Re: Majster-sztyk czyli Bob Budowniczy radzi...
Dziś od rana męczę projekt mojej pięknej. Warunki przyrody fajne, piwa brak ale robota durna i idzie dramat. W końcu Gal podsunął pomysł i może skończę do końca tygodnia.

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
						- 
								Konto usunięte								
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
A może nie....Kruszyn pisze: i może skończę do końca tygodnia.

Do końca przyszłego tygodniaKonto usunięte pisze:A może nie....Kruszyn pisze: i może skończę do końca tygodnia.

- 
								Konto usunięte								
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Wyobrażam sobie czyszczenie tych zdobień. Współczuję, choć wygląda bosko po czyszczeniu

- 
								Konto usunięte								
- 6 gwiazdek
Eheś...Kruszyn pisze:Do końca przyszłego tygodniaKonto usunięte pisze:A może nie....Kruszyn pisze: i może skończę do końca tygodnia.
Na razie drę ,kolor to już nie moja działka jaki będzie...FUX pisze:Kruszyn, SFM złoty dąb?
						- 
								Konto usunięte								
- 6 gwiazdek
Piwna piana mi mówi, że będzie biała.Kruszyn pisze: kolor to już nie moja działka jaki będzie...

Może być...albo złota ha ha haKonto usunięte pisze:
Piwna piana mi mówi, że będzie biała.
a jaki Gal podsunął pomysł ?????????
pytam, bo moja Pani ma taką jedną KOMODĘ bardzo ulubioną i tego... się zbliża moment, kiedy brak miejsca nie będzie wymówką...

pytam, bo moja Pani ma taką jedną KOMODĘ bardzo ulubioną i tego... się zbliża moment, kiedy brak miejsca nie będzie wymówką...
- 
								Konto usunięte								
- 6 gwiazdek
damaz pisze: a jaki Gal podsunął pomysł ?????????
Spalić??

- 
								Konto usunięte								
- 6 gwiazdek
To porter był.Kruszyn pisze:Może być...albo złota ha ha haKonto usunięte pisze:
Piwna piana mi mówi, że będzie biała.

- 
								Konto usunięte								
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- 
								Konto usunięte								
- 6 gwiazdek
- damazia
- 3 gwiazdki
- Auto: nie wiem, które fajniejsze: czarne czy srebrne?
- Polubił: 34 razy
- Polubione posty: 39 razy
Takie forum to ja lubię.   

The KOMODA jest w spadku po mojej babci (małżowi nie dam jej tknąć ) i ma z tyłu papierową nalepkę CCCP
 ) i ma z tyłu papierową nalepkę CCCP  . Kruszyn, co położyliście? lakier, bejcę? Mnie chodzi po głowie zrobienie wzorka na blacie: nalepić folię wyciętą komputerowo – pobejcować – zdjąć folię – polakierować.
 . Kruszyn, co położyliście? lakier, bejcę? Mnie chodzi po głowie zrobienie wzorka na blacie: nalepić folię wyciętą komputerowo – pobejcować – zdjąć folię – polakierować.

The KOMODA jest w spadku po mojej babci (małżowi nie dam jej tknąć
 ) i ma z tyłu papierową nalepkę CCCP
 ) i ma z tyłu papierową nalepkę CCCP  . Kruszyn, co położyliście? lakier, bejcę? Mnie chodzi po głowie zrobienie wzorka na blacie: nalepić folię wyciętą komputerowo – pobejcować – zdjąć folię – polakierować.
 . Kruszyn, co położyliście? lakier, bejcę? Mnie chodzi po głowie zrobienie wzorka na blacie: nalepić folię wyciętą komputerowo – pobejcować – zdjąć folię – polakierować.damazie chodzą parami
						- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
Nie znam się, ale moim zdaniem przed czyszczeniem ta stara komoda wyglądała znacznie lepiejKonto usunięte pisze:Wyobrażam sobie czyszczenie tych zdobień. Współczuję, choć wygląda bosko po czyszczeniu

Jest ryzyko, musi być wybór.
Jakaś chemiczna mazia do ściągnięcia, mam w aucie w bagażniku nie pamiętam nazwy. Jutro będę robił to powiem czy dużo ułatwia.damaz pisze: a jaki Gal podsunął pomysł ?????????
Na razie doczyszczam ,może na fotce tak wygląda że coś jest ale to drewno tylko.damazia pisze: Kruszyn, co położyliście? lakier, bejcę?
No i już namieszałaś mi w głowiedamazia pisze: Mnie chodzi po głowie zrobienie wzorka na blacie: nalepić folię wyciętą komputerowo – pobejcować – zdjąć folię – polakierować.
 Co prawda ja mam "straszny" pomysł na użycie "odrobiny brokatu ...ale Dorota regularnie wybija mi to z  głowy
  Co prawda ja mam "straszny" pomysł na użycie "odrobiny brokatu ...ale Dorota regularnie wybija mi to z  głowy   . Mam ochotę zrobić coś "innego" (czytaj obciachowego) jakiś jeden dekor czy coś, że będzie j...ć po oczach
 . Mam ochotę zrobić coś "innego" (czytaj obciachowego) jakiś jeden dekor czy coś, że będzie j...ć po oczach   Na razie mam natchnienie na brokat .... Nie zdradzam na co mi ta komoda ...zobaczycie niedługo.  damazia,  nic nie mów
  Na razie mam natchnienie na brokat .... Nie zdradzam na co mi ta komoda ...zobaczycie niedługo.  damazia,  nic nie mów   !!!
 !!!Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
						- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 255 razy
- Polubione posty: 533 razy
Drzewko jebnij ;))))))) Mogę udzielić instrukcji. ;)

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Jak nie pomoże, to dobić.Kruszyn pisze: Jutro będę robił to powiem czy dużo ułatwia.
Albo spalić, jak sugerowała Roz.
Ja myślałem, że Ty już dawno to skończyłeś, więc nie narzucałem się z innym rozwiązaniem w razie jak Skansol będzie do d. - małą frezareczką górnowrzecionową albo Dremelkiem. Daj znać jak poszło (nie poszło), to coś wymodzimy.

Kruszyn...Kruszyn pisze: Na razie mam natchnienie na brokat ....
Ty sobie lepiej najpierw pomyśl jak będziesz ten brokat później zdzierał...

Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.