Zgłupłeś od sylwka??

Poplułam monitor.euyot pisze: To nie był "prze...ding" (zakrapiana kolacja ). Tylko rozmowa o tym co sie stało.
Życzę powodzenia! I oby się to szybciej skończyło niż dla mojego kumpla, który sprowadził z Finlandii VW T3 i 4 miesiące walczył z urzędem (tzn. donosił papiery i wyjaśnieniaKonto usunięte pisze: jestem prawie pewien, że ten serial nie doszedł jeszcze do punktu kulminacyjnego, więc do braw jeszcze daleko
Witek pisze: Prędkość gpsowa mojego auta, po wymianie kupy żelastwa wzrosła jedynie z 216 do 222.
Ale bądź tu mądry i powiedz, które to przód, a które bokKonto usunięte pisze:Witek pisze: Prędkość gpsowa mojego auta, po wymianie kupy żelastwa wzrosła jedynie z 216 do 222.
222 tym sześcianem?? i nie rzuca Cię na boki?
Może to dlatego, że za dużo czasu poświęciłem wielowymiarowym przestrzeniom euklidesowym. Nie chcesz wiedzieć jak tam wygląda Twój sześcianWitek pisze:Konto usunięte, jak Ty zdałeś geometrię? Nauczyciela przekupiłeś?
Albo jest artystą uprawiającym kubizm...Witek pisze:Konto usunięte, jeśli ktoś, kto jeździł foresterem, w aucie pozbawionym kątów prostych w bryle dostrzega sześcian, to albo ma bardzo coś nie tak ze wzrokiem, albo powinien powtórnie nauczyć się podstaw geometrii, bo mu coś nie wyszłoAlbo zwyczajnie zżera go zawiść.
Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że nie uważałeś na fizyce.Witek pisze:Coś lżejszego.
Prędkość gpsowa mojego auta, po wymianie kupy żelastwa wzrosła jedynie z 216 do 222.
AlboWitek pisze: Konto usunięte, jeśli ktoś, kto jeździł foresterem, w aucie pozbawionym kątów prostych w bryle dostrzega sześcian, to albo ma bardzo coś nie tak ze wzrokiem, albo powinien powtórnie nauczyć się podstaw geometrii, bo mu coś nie wyszłoAlbo zwyczajnie zżera go zawiść.
![]()
Konto usunięte pisze: poświęciłem wielowymiarowym przestrzeniom euklidesowym.