Pozdrawiamy się
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Pozdrawiamy się
na forum?gpruszko pisze: jak wyszukać po miejscowości użytkownika??
Klikasz Uzytkownicy - w prawym górnym rogu. Nastepnie w tabelce w naglowku klikasz 'Skad'. Sortowanie alfabetyczne rosnąco, klikasz drugi raz malejąco.
- Młodziak
- 0 gwiazdek
- Auto: Alfa 146ti / 156 SW JTS / 156 SW GTA
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrowienia dla barbie która stała za mną na światłach na Batorego :)
Było to w poniedziałek ;)
Tak, mam trzy Alfy i czytam forum Subaru
pozdrowienia dla subaraków widzianych w Lesku wczoraj/przedwczoraj: srebrny Forek, czarny Forek , niebieskie Legacy kombi i kierownik czarnego Forka pozdrawiany na CB w Ustjanowej
Odpozdrawiam, chociaż nie zarejestrowałamMłodziak pisze:Pozdrowienia dla barbie która stała za mną na światłach na Batorego :)

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
To ja (zawczasu i z góry) pozdrawiam wszelkie zaprzyjaźnione Subaraki, i inne zaprzyjaźnione auta forumowe, które zapewne spotkam jutro, dojeżdżając przed 11. do Natolina i wyjeżdżając z niego pewnie gdzieś po 15.
Jadę Yarkiem.
Jakby co, odmachuję
Jadę Yarkiem.
Jakby co, odmachuję

- Młodziak
- 0 gwiazdek
- Auto: Alfa 146ti / 156 SW JTS / 156 SW GTA
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Bo auto było mało charakterystyczne ;)barbie pisze:Odpozdrawiam, chociaż nie zarejestrowałamMłodziak pisze:Pozdrowienia dla barbie która stała za mną na światłach na Batorego :)
Tak, mam trzy Alfy i czytam forum Subaru
radekk,
Pozdrawiam pisemnie, bo telefonicznie się od spota wyłgał.
Pozdrawiam pisemnie, bo telefonicznie się od spota wyłgał.

Dolce far niente 

Teraz stwierdzam, że warto było nie iść na ten egzamin, tylko się z Tobą spotkaćFUX pisze: Pozdrawiam pisemnie, bo telefonicznie się od spota wyłgał.![]()

Ale pozdrawiam, zespotowaliśmy się chociaż telefonicznie

Pozdrawiam Pania z dymiącym papierosem w avatarze, z ktorą to dzisiaj się zespotowaiśmy na jednym takim parkingu i wymienilismy się towarami....
Bardzo milo było Cię poznać.

Bardzo milo było Cię poznać.
Dolce far niente 

Pozdrawiam gościa mknacego przez moją wioskę czarnym legasiem/sedan/WX..... bez świn i odzewu na kiwkę 

PAWKA
Acha. Pozdrawiam stada rożnej maści subaryn w okolicach krakowa, Zakopanego. niektóre nawet raczyly odkiwać, a kierowniczka jednej wycałować...

Dolce far niente 

to ja już nie chce się z Tobą spotykać, jeszcze najdzie mnie chęć wycałowania CięFUX pisze: a kierowniczka jednej wycałować...

Jakiś taki konserwatywny jesteś...radekk pisze: jeszcze najdzie mnie chęć wycałowania Cię

Dolce far niente 

pozdrowienia dla:
1. Czarnego Forka zaparkowanego "na zakręcie" w Lesku (stałeś tam chyba cały dzień) RBRXXXXXXXX
2. Białego Legacy kombi/Outbacka (nie zauważyłem) z tablicami RZxxxxx jadącego dziś w kierunku Ustrzyk Górnych, obmachanego bez wzajemności około 6km przed U. Grn.
3. Czarny Forek WXXXXXXXXX zaparkowany w Lutowiskach koło 12.00
4. Niebieska Imprezzzja obmachana z wzmajenością na gł.ulicy Ustrzyk Dolnych około 12.50.
5. Czarny Forek zaparkowany na podjeździe przy ul. Stokowej w Ustrzykach Dolnych koło 13.00, rej RZxxxxx
:**
1. Czarnego Forka zaparkowanego "na zakręcie" w Lesku (stałeś tam chyba cały dzień) RBRXXXXXXXX
2. Białego Legacy kombi/Outbacka (nie zauważyłem) z tablicami RZxxxxx jadącego dziś w kierunku Ustrzyk Górnych, obmachanego bez wzajemności około 6km przed U. Grn.
3. Czarny Forek WXXXXXXXXX zaparkowany w Lutowiskach koło 12.00
4. Niebieska Imprezzzja obmachana z wzmajenością na gł.ulicy Ustrzyk Dolnych około 12.50.
5. Czarny Forek zaparkowany na podjeździe przy ul. Stokowej w Ustrzykach Dolnych koło 13.00, rej RZxxxxx
:**
Nam też miło było poznaćvicu pisze:Serdecznie pozdrawiam nowopoznanych Barbie, Bilexa i Malego5150.

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

No to już wiem i tu pozdrawiam Mia Toretto, widzianą dzisiaj na Puławskiej ok. 15.30
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
pozdrawiam czarnego forka WY***** z "007" na klapie, parkującego od kilku dni na "moim" strzeżonym :) Obleciałem go naokoło ale świnek nie widziałek
Pozdrowienia dla Konto usunięte, nie tylko dlatego, że mnie wiecznie pozdrawia w swoim podpisie. 

czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ja pozdrawiam świętą trójcę w składzie mały 5150, vibowit, Chloru, którzy robią sobie nielegalne spotkania mentosowe bez informowania na forum 
Ale nie z nami te numery, Liga zawsze Was wyśledzi. "Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi"

Ale nie z nami te numery, Liga zawsze Was wyśledzi. "Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi"

esilon, numery to dopiero będą przydzielane rano, więc myślę, że da się załatwić "w pobliżu".
czarne jest piękne...
Nie znam Vibowita ani Chlora i w życiu mnie tam nie byłoKonto usunięte pisze: Ja pozdrawiam świętą trójcę w składzie mały 5150, vibowit, Chloru, którzy robią sobie nielegalne spotkania mentosowe bez informowania na forum
Ale nie z nami te numery, Liga zawsze Was wyśledzi. "Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi"![]()

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Ja wiem, mały...mały 5150 pisze: Nie znam Vibowita ani Chlora i w życiu mnie tam nie było
http://img99.imageshack.us/my.php?image ... 788kq2.jpg

Dolce far niente