I analogicznie, pogrzeb sobie w ipfw...gruby pisze:Do iptables trzeba dodac pare linijek...
Ja myślałem, że się pytasz o opcje dostępne w GUI, a Ty mi tu z literaturą wyjeżdżasz.
Nie ma!Konto usunięte pisze:gruby nie ma obowiązku odpowiadania na pytania.
Ze niby ja gburowate pytanie zadalem? Na pewno?Konto usunięte pisze:Zwłaszcza kiedy towarzyszy im gburowatość pytającego.
Nie radze, bo nie mam Maca. Mialem z nim stycznosc przez pol godziny (wtedy pojawil sie ten problem).Konto usunięte pisze:ZTCW MacOS X to klon BSD UNIX. Jeśli potrafisz zrobić coś w linuxie to dziwię się, że nie radzisz sobie w MacOS-ie.
O! Wlasnie o cos takiego mi chodzilo. Ciekawe, czy dalej jest to aktualne:Konto usunięte pisze:Nie mam żadnego jabłuszka, żeby sprawdzić, ale dość dokładnie jest to opisane choćby tutaj http://www.afp548.com/articles/Jaguar/nat-ipfw.html
afp548.com pisze:For some reason, the priority and sequence of the startup items were changed, and so the 'ipfw' would always be flushed after NAT had been configured, leaving your divert command nowhere to be found.
SERDECZNIE DZIEKUJE!Konto usunięte pisze:(nie spodziewam się słowa "dziękuję")
Toc napisalem:Konto usunięte pisze:Ja myślałem, że się pytasz o opcje dostępne w GUI, a Ty mi tu z literaturą wyjeżdżasz.
gruby pisze:We wszystkich GUI, ktore widzialem, byla wyraznie zaznaczona opcja dzielenia lacza...
Ale nie w tym przypadku. Moje pytanie nie mialo udowodnic wyzszosci jakiegos systemu nad OSX. Zreszta niewiele brakowalo, zebym byl posiadaczem uzywanego MacBook`a - powstrzymaly mnie jednak koszta takiej zabawy.devlin pisze:<aion> ale jak tylko napisałem że Mac jest lepszy od PC to żarty się skończyły...
====
Coś w tym jest
devlin pisze: A ja dostałem służbowego macbooka. Znów da się pracować :)
juz nie jestes w mojej bandzie?zagatka pisze: Dzisiaj je wymacałam, wyoglądałam, wybawiłamFajne zabawki :)) i wyglądają o wiele ładniej niż na zdjęciu...
A Tyś widział je na żywo :)) zupełnie inne wrażenia niż to co na zdjęciach :] i mają zajebiaszczy taczpadremek pisze: juz nie jestes w mojej bandzie?
Jaki ŁADNY kompiuter...zagatka pisze:Ponieważ kobieta zmienną jestodwołuje to co pisałam na temat nowych MacBooków i MacBooków Pro
![]()
Dzisiaj je wymacałam, wyoglądałam, wybawiłamFajne zabawki :)) i wyglądają o wiele ładniej niż na zdjęciu...
a MacBook...mrrry
devlin pisze: Dziwne. Ściągnij sobie combo update ze strony apple, może pomóc.