Godlik pisze: Tylko kurcze skąd będzie wiadomo na jaki adres wysłać prezent...![]()
No jak, [email protected]

1. zagatka
2. remek
3. LouCyphre
4. fitush
5. Kruszyn
6. WiS
7. Gal
8. Godlik
9. liwit
10. esilon
11. misioo
12. vibowit
13. rrosiak
Godlik pisze: Tylko kurcze skąd będzie wiadomo na jaki adres wysłać prezent...![]()
zagatka pisze:zawsze może kartke wydziergać albo zrobić wyklejanke :D poczta z down_under dochodzi ;) mam dowodyremek pisze:Nie jestem pewien czy Fitush wchodziTroche daleko jest
rano czyli wieczorem pewno napisze sam
i widze, że coraz więcej chętnych :)) piiiknie :]
Mr. Hands powiedzialArti pisze: Z tym, że proszę na jakieś rękodzieła fajerwerki w moim wykonaniu nie liczyć.![]()
Ale Ci ktoś naściemniałArti pisze:I autorka przemiła.
No właśnie? to co? Czy organizujemy uroczystą wymiane w okolicach Barbórki (ale to wtedy tylko dla obecnych - reszte wysyłamy) , czy jak się bawić to się bawić, robimy sprawiedliwie i ślemy pocztą? :)) Co Wam bardziej pasuje, bo ja i na Barbórke i na poczte mam bliskovibowit pisze:To co?
nie wiem jak inni, ale ja z góry podziękujeWiS pisze:- ...a żywe dziecko, może być?
mogę się podjąć ;) tylko żeby zaraz nie było, że tu jakieś spiski i dobór par nie był losowyWiS pisze:jeśli Zagatka podejmie się przeprowadzić losowanie
zagatka pisze: y jak się bawić to się bawić, robimy sprawiedliwie i ślemy pocztą?
Słusznie!!!rrosiak pisze: Jeżeli ustanowimy Zagatkę jedynym mężem (damą) zaufania, to popsujemy jej zabawę,
rrosiak pisze: Proponuję powołać drugiego męża zaufania
remek pisze: ja juz sie powolalem
Dobry pomysł. Tylko ustalmy jakieś kwoty i zasady dotyczace prezentów...WiS pisze:
To propozycja IMO najprostsza: numerki parzyste (w tym Remka) rozlosuje Zagatka, zaś nieparzyste (w tym Zagatkę) - Remek.
Jesli nie usłyszę sprzeciwu, to proponuję podsyłać swoje adresy na PW "mężowi lub żonie zaufania" i czekać na wyrok, ekhm, znaczy się, tentego, werdykt.
Jesli zaś sprzeciw usłyszę, to wolałbym, aby był konstruktywny![]()
Bo jak dostanę maleństwo....to bedę musiał szybko znaleśc jakąś mamusię do niego hehehehehehheWiS pisze: ...a żywe dziecko, może być?![]()
poczekajmy jeszcze chwilke, az sie zapelni listaWiS pisze: To propozycja IMO najprostsza: numerki parzyste (w tym Remka) rozlosuje Zagatka, zaś nieparzyste (w tym Zagatkę) - Remek.
Jesli nie usłyszę sprzeciwu, to proponuję podsyłać swoje adresy na PW "mężowi lub żonie zaufania" i czekać na wyrok, ekhm, znaczy się, tentego, werdykt.
Jesli zaś sprzeciw usłyszę, to wolałbym, aby był konstruktywny![]()
dla mnie bombarrosiak pisze: Proponuję powołać drugiego męża zaufania i podzielić bazę na pół, tak aby Zagatka nie decydowała sama o tym, kto wydzierga upominek dla niej i odwrotnie. Moze być
Mnie pasuje :)WiS pisze: To propozycja IMO najprostsza: numerki parzyste (w tym Remka) rozlosuje Zagatka, zaś nieparzyste (w tym Zagatkę) - Remek.
Żona i zaufanie he he he......????? Dobre zagatka bardzo dobrezagatka pisze: ps. "Żona zaufania" rotfl![]()