Nie to co rasa panow tolerancyjnych.
Podobają ci się te wpisy rasistowskie, że ich nie krytykujesz tylko mnie, bo je ujawniam?
Aha, czyli pytanie było do mnie. Nie, nie mam.
Nie ma potrzeby. Oni wystawili swój wizerunek włącznie z treścią publicznie i zostali dalej "opublikowani" przez OMZRiK.Konto usunięte pisze: ↑20 cze 2018, o 10:37A w ogóle pytałeś sie czy możesz udostępnić wizerunek tej szczotki![]()
Na motoryzacyjnym Forum Subaru.
Stachu![]()
![]()
Tu bardziej chodzi czy powinien. No nie powinien. No i mozna by sie powstrzymac w sumie od oftopicu na pilkarskim.Konto usunięte pisze: ↑20 cze 2018, o 10:37A w ogóle pytałeś sie czy możesz udostępnić wizerunek tej szczotki![]()
Skoro się jeszcze nie oddaliłeś i nadal tu trollujesz to odpowiem.euyot pisze: ↑20 cze 2018, o 11:38Tu bardziej chodzi czy powinien. No nie powinien. No i mozna by sie powstrzymac w sumie od oftopicu na pilkarskim.Konto usunięte pisze: ↑20 cze 2018, o 10:37A w ogóle pytałeś sie czy możesz udostępnić wizerunek tej szczotki![]()
Ale wiesz... ta nieokiełznana "niekonsekwencja"...![]()
Nie wiem jak inne zdjęcia, ale na zdjęciu z kobietą jak byk stoi, że post nie jest publiczny....
Nie wiem gdzie, ale nie będę sprawdzał tylko wyrzucam, skoro tak mówisz. Został opublikowany przez OMZiK i bardzo wielu ludzi go upublicznia. No ale Ok ,
Witek za jednego kopacza średniej klasy można kupić całą drużynę siatkówki czy ręcznej - tu jest ta niewielka różnica