subaru svx
subaru svx
Mam takie pytanie,dlaczego na tym forum nie ma nic na temat subaru svx??!!Czy w klubie tylko ja posiadam takie auto?!
czy ktos wie gdzie mozna znalezc jakies dane dotyczace tego samochodu?!
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: subaru svx
stig 1, czołem!
SVX jak pewnie wiesz to bardzo rzadki sprzęt i z tego co ja mi wiadomo to nikt z tu zgromadzonych nie posiada takiego wynalazku. To forum jest dość kameralne.
Natomiast z wielką chęcią dowiemy się czegoś o Twoim wozie - najlepiej jakbyś go opisał w tym dziale http://theforum.pl/bb3/viewforum.php?f=10
Dużo informacji na temat SVXa posiada z pewnością forumowicz WRC fan ale on, niestety, od niedawna siedzi w więzieniu, bo przegrał sprawę w sądzie z innym forumowiczem (okazało się, że wiskozy z tyłu nie ma!
) .
(taki żart
)
SVX jak pewnie wiesz to bardzo rzadki sprzęt i z tego co ja mi wiadomo to nikt z tu zgromadzonych nie posiada takiego wynalazku. To forum jest dość kameralne.
Dużo informacji na temat SVXa posiada z pewnością forumowicz WRC fan ale on, niestety, od niedawna siedzi w więzieniu, bo przegrał sprawę w sądzie z innym forumowiczem (okazało się, że wiskozy z tyłu nie ma!
(taki żart

stig 1, pochwal się svx-em jak radzi posiadacz najgłośniejszego gieela w tej części galaktyki, a zaraz się wywiąże dyskusja i dowiesz się zapewne więcej niż byś chciał wiedzieć ;)
Narazie subarak stoii u blacharza
,co do skrzyni to slyszalem,pewnie niedlugo bede szukal skrzynii do niego,moze jakies podpowiedzi. Jak odbiore od blacharza i zaczne nim jezdzic to napewno napisze cos wiecej,a narazie potrzebuje szybe.
Poszperaj na nasioc. Obił mi się o uszy temat M/T do SVX'a. Naprawiać i wymieniać seryjnej nie ma sensu. Dodatkowa chłodnica oleju też nie załatwia sprawy.
eghmmm.....
dla tych, którzy podobnie jak ja, do tej chwili nie mieli POJĘCIA co to ten svx
http://video.google.pl/videosearch?clie ... 4&ct=title#
JOJ!!
no po prostu kawał samochodu Waść posiadasz!
P.S.
przepraszam, że nie merytorycznie, ale nie mogłem przejść obojętnie nad faktem "zapoznania" z kolejnym, zupełnie dla mnie nowym, modelem S.
dla tych, którzy podobnie jak ja, do tej chwili nie mieli POJĘCIA co to ten svx
http://video.google.pl/videosearch?clie ... 4&ct=title#
JOJ!!
no po prostu kawał samochodu Waść posiadasz!
P.S.
przepraszam, że nie merytorycznie, ale nie mogłem przejść obojętnie nad faktem "zapoznania" z kolejnym, zupełnie dla mnie nowym, modelem S.
stig 1, odezwij się do Zbyszka z Bajecznej, widziałem u nich jakiś czas temu SVX dawcę organów ale nie pamiętam czy szybę miał.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
dzieki za pomoc. szyba jest namiezona w wawie i w niedziele po nia jade. cale 600zl. to mam wszystko a po 20.11.08 do lakiernika. i wkoncu jazda prubna

Ostatnio zmieniony 12 lis 2008, o 21:37 przez stig 1, łącznie zmieniany 1 raz.
a z czego najlepiej podpasowac szkrzynie do svx.. podobno z imprezy po 2000 roku podchodza. niewiem czy to prawda.LouCyphre pisze:Poszperaj na nasioc. Obił mi się o uszy temat M/T do SVX'a. Naprawiać i wymieniać seryjnej nie ma sensu. Dodatkowa chłodnica oleju też nie załatwia sprawy.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
stig 1, gratulacje. Wyjątkowe auto sobie kupiłeś

Mam nadzieję, że nie próbujesz nas nabraćstig 1 pisze: wkoncu jazda prubna![]()
![]()
no niestety posiadam takie autko.
tak wiec zarty na bok
a jazda próbna dlatego ze jeszcze nim nie jezdzilem bo kupilem uszkodzonego!!!!!!
Ostatnio zmieniony 15 lis 2008, o 15:13 przez stig 1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
So What! pisze: próbujesz
stig 1 pisze: jazda prubna
Hint
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
stig 1 pisze: a z czego najlepiej podpasowac szkrzynie do svx.. podobno z imprezy po 2000 roku podchodza. niewiem czy to prawda.
O ile dobrze pamiętam, bo gdzieś ktoś wkładał skrzynię w WRX'a do SVX.
O, jest :
http://www.smallcar.com/svx/5spdkit.htm
Tako recze link:
That product could not be found.
That product could not be found.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
hehe.
"OBD2 cars (96 and 97 SVX) may have a check engine light that will not clear because of the loss of the input from the the transmission control unit. This causes no drivability problems but may require hiding the light."
Od razu przypomniały mi się patenty na "kasowanie" lampek inspekcji w E30 przez rozgniatanie kombinerkami diodek :)
"OBD2 cars (96 and 97 SVX) may have a check engine light that will not clear because of the loss of the input from the the transmission control unit. This causes no drivability problems but may require hiding the light."
Od razu przypomniały mi się patenty na "kasowanie" lampek inspekcji w E30 przez rozgniatanie kombinerkami diodek :)
Skrzynie naprawisz w W-wie na ul. Spokojnej 7 (SAMKO) ja naprawiłem tam swoją 4 lata temu za 4200.00 samochód sprzedałem koledze jeździ do dziś ma przejechane 190 tyś jak janaprawiałem było 103 tys przelotu
No cóż. W Polszy kultura techniczna najwyższych lotów ;)Bergen pisze: Od razu przypomniały mi się patenty na "kasowanie" lampek inspekcji w E30 przez rozgniatanie kombinerkami diodek :)
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
ky potrzeba matką wynalazków 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
no i klepanie mojego svx dobiega konca. uszkodzenia okazaly sie wieksze niz myslelismy. w dodatku uszkodzony silnik. wybita glowka pierwszego korbowodu. kopilem goly blok z tlokami i korbami i powoli koncze skladac silnik.