Chlejady 2008
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Re: Chlejady 2008
remek, się nie ciesz. Żeby Ci nie było za fajnie ja też pewnie przyjadę 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Taki pomysł wpadł... moze skoczyc na dobry odbiadek gdzies do rynku w piatek i w sobote mam upatrzaną knjpe w rynku jak cos Typowo BRAZYLIJSKA....
A co do upalania to cos wiecej ujuz wiadomo co i jak czy jak bo ja nie wiem czy dam rade do was dojechac na upalanie ale na obiadek mysle ze tak....
A co do upalania to cos wiecej ujuz wiadomo co i jak czy jak bo ja nie wiem czy dam rade do was dojechac na upalanie ale na obiadek mysle ze tak....

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
MAZI, Ja na ten obiadek to bardzo chętnie. W życiu nie jadłem w brazylijskiej knajpie 

- MAZI
- 5 gwiazdek
To musze miec info ile osob na ktora i pwnosc ze wbijemy tam bo juz sa robione rezerwacje jak cos....
A co z upalaniem bedzie w sobote czy narazie nici??
A co z upalaniem bedzie w sobote czy narazie nici??
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Jakie nici????MAZI pisze:A co z upalaniem bedzie w sobote czy narazie nici??
To może lepiej przyjechać pociągiem? Więcej będę mógł zabalować....?
No witojcie Amigos.
Wybaczcie, że tak skąpo w informacje ostatnimi dniami, ale nie było niczego konkretnego czym mógłbym się z Wami podzielić.
Sytuacja wygląda następująco:
1. Upalanie na Rakietowej odpadło, ze względu na brak wolnych terminów (listopadowe szkolenia dla firm).
2. Jest możliwość wynajęcia w sobotę toru na NIskich Łąkach. Koszt: 750 PLN + VAT.
3. Jest możliwość startu dla zainteresowanych w "Niskie Łąki Cup" w niedzielę. Szczegóły podam jeśli będzie zainteresowanie.
4. Noclegi. Hostel Cinema pełen jak większość sypialni w ten łikend (chyba się pół Polski dowiedziało o imprezie w Kredensie;-))
Alternatywny nocleg: http://www.noce.pl/SR/szczegoly.php?lan ... w=11&w=PLN
No chyba, że wszyscy wbijemy się do Misia Artisia
No to teraz czekam na info od Was, w miarę prędko się decydować, bo czasu mało
Wybaczcie, że tak skąpo w informacje ostatnimi dniami, ale nie było niczego konkretnego czym mógłbym się z Wami podzielić.
1. Upalanie na Rakietowej odpadło, ze względu na brak wolnych terminów (listopadowe szkolenia dla firm).
2. Jest możliwość wynajęcia w sobotę toru na NIskich Łąkach. Koszt: 750 PLN + VAT.
3. Jest możliwość startu dla zainteresowanych w "Niskie Łąki Cup" w niedzielę. Szczegóły podam jeśli będzie zainteresowanie.
4. Noclegi. Hostel Cinema pełen jak większość sypialni w ten łikend (chyba się pół Polski dowiedziało o imprezie w Kredensie;-))
No chyba, że wszyscy wbijemy się do Misia Artisia

- MAZI
- 5 gwiazdek
U misia Artisa to wogole jest tyle miejsca ze wszyscy sie pomiescimy!!
Ja biore farby jak obiecałem i bede robił u Artiego slaczki i kwiatuszki...
A jak sprawa szamania bo jak cos to musze przyklepac stoliki i na ktora ile osob....
A tak wogole to kto kurcze bedzie jest jakas lista ??
Ja biore farby jak obiecałem i bede robił u Artiego slaczki i kwiatuszki...

A jak sprawa szamania bo jak cos to musze przyklepac stoliki i na ktora ile osob....
A tak wogole to kto kurcze bedzie jest jakas lista ??

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
1. SzkodaLouCyphre pisze:No witojcie Amigos.
No chyba, że wszyscy wbijemy się do Misia Artisia![]()

2. Za drogo (zakładam, że będzie jeździć góra 5 aut)

4. W mojej noclegowni zameldowany mam już komplet. (Przypominam, że mam mieszkanko studenckie a nie 150 m2 apartament

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
A o której jest planowane rozpoczęcie zasadniczej imprezy?
No bo skoro upalanie upadło, to przyjechałbym z wieczora. Zresztą w takiej sytuacji pewnie pociągiem, żeby na drugi dzień nie stresować się powrotem.
No i nocleg by się przydał. Będziesz Lucek bookował, czy mam zadzwonić do tego hotelu?
No bo skoro upalanie upadło, to przyjechałbym z wieczora. Zresztą w takiej sytuacji pewnie pociągiem, żeby na drugi dzień nie stresować się powrotem.

No i nocleg by się przydał. Będziesz Lucek bookował, czy mam zadzwonić do tego hotelu?
Jarku sobotnia impreza pewnie zacznie się ok 19-20. Co do noclegów to niech się dopiszą ludziska bo we 2-3 to nas trochę drogo wyjdzie ta impreza 

- MAZI
- 5 gwiazdek
Szanowni czy ktos w piatek przyjedzie do wrocka czy wszyscy robia zjazd w sobote...??
Co do knajpy lucek to tylko 3 osoby moze reszta sie tez spisze jak nie to innym terminie....
Co do knajpy lucek to tylko 3 osoby moze reszta sie tez spisze jak nie to innym terminie....
MAZI, Ta knajpa taka mała, że tylko 3 osoby się zmieszczą ?
. POdaj jakiegoś linka do tej restauracyjki, poczytamy menu i w ogóle.
UPDATE
Spanie jest załatwione dla wszystkich plus rezerwowe dla niespodziewanych gości też
.
Większość zjeżdża się w piątek tzn: Remiś, Lou, Chlor, Grażka, Barbie i chyba ktoś jeszcze
Mniej więcej o 20 -21
Plan na sobotę: Wake Up Dead o ok. 12 rano, śniadanie a potem wyskok na karty ;]. Następnie obiad u Brazyliczyka Maziego lub gdzie indziej. Wieczorkiem katowanie wątroby vol. 2

UPDATE
Spanie jest załatwione dla wszystkich plus rezerwowe dla niespodziewanych gości też

Większość zjeżdża się w piątek tzn: Remiś, Lou, Chlor, Grażka, Barbie i chyba ktoś jeszcze

Plan na sobotę: Wake Up Dead o ok. 12 rano, śniadanie a potem wyskok na karty ;]. Następnie obiad u Brazyliczyka Maziego lub gdzie indziej. Wieczorkiem katowanie wątroby vol. 2
- Arti
- 6 gwiazdek
No, ja i Ola.LouCyphre pisze: Większość zjeżdża się w piątek tzn: Remiś, Lou, Chlor, Grażka, Barbie i chyba ktoś jeszcze

- Arti
- 6 gwiazdek
True.LouCyphre pisze:Arti, O ile wiem to Wy nie musicie się "zjeżdżać do wro"

To tylko tam grzecznie i miasta nie zdemolujcie
żeby jeszcze było co zwiedzać 

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
To chyba byłoby już niemożliwe, nic nie może być bardziej zryte i dziurawe niż jest Wrocław....zagatka pisze: miasta nie zdemolujcie

Ty se grabisz....jarmaj pisze: nic nie może być bardziej zryte i dziurawe niż jest Wrocław....

Dolce far niente 

- Przylepka
- 3 gwiazdki
- Auto: GieTunia MAZIego :))))
oj zgadzam sięjarmaj pisze: To chyba byłoby już niemożliwe, nic nie może być bardziej zryte i dziurawe niż jest Wrocław....

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
No i ten lodowiec co byl sprawcą Wielkiej Równiny Karkonoskiej przemieszcza sie na północ. Szybki skubany jest podobno w drugi weekend grudnia ma być w WarszawieLouCyphre pisze: Plan na sobotę: Wake Up Dead o ok. 12 rano, śniadanie a potem wyskok na karty ;]. Następnie obiad u Brazyliczyka Maziego lub gdzie indziej. Wieczorkiem katowanie wątroby vol. 2

To gdzie ta popijawa?
Nadal w tym meblu?
Tylko szlakow mandżurskich nie organizujcie....

Nadal w tym meblu?
Tylko szlakow mandżurskich nie organizujcie....

Dolce far niente 

- MAZI
- 5 gwiazdek
Spoko wiecej osob sie zmiesci a knajpa jest nowa a wiec musze powiedziec minije wiecej ile bedzie osob....
Idziemy na pierwszy sort w sumie do tej kanjpy a potem bedziemy umierac po jedzieniu co kolwiek to znaczy
Czyli moge wstepnie powiedziec ze przyjedziemy czy jak juz sie zorganzujemy to wtedy zadzownie
My tez my tez nie ma nas na liscie buuuuu nie ładnie nie ładnie...
Idziemy na pierwszy sort w sumie do tej kanjpy a potem bedziemy umierac po jedzieniu co kolwiek to znaczy

Czyli moge wstepnie powiedziec ze przyjedziemy czy jak juz sie zorganzujemy to wtedy zadzownie

My tez my tez nie ma nas na liscie buuuuu nie ładnie nie ładnie...
- Chloru
- 6 gwiazdek
MAZI pisze: Idziemy na pierwszy sort w sumie do tej kanjpy a potem bedziemy umierac po jedzieniu co kolwiek to znaczy![]()
I tak będziemy umierać. Co za różnica ?