COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Skąd,pytam czy nie odczuwasz jakiegoś dyskomfortu w okolicach głowy 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Nie bądź taki ciekawski, bo wiesz co. 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Kto poczuł ten wytoczył.Konto usunięte pisze: ↑30 lip 2018, o 15:33
Pewnie ktoś od wasciekawe czy go wyśledzicie i opiszecie kim dla was jest?

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Ale wtedy te upośledzone osoby*, na poziomie dzieci, nie miałby zabawy w zgłaszanie do zabijania swojego nudnego życia i nie mogłyby przeszkadzać adminom, którzy akurat mają co robić i ostatnie czego chcą to tracić czas na głupoty na forum, na które i tak dobrowolnie, za darmo, w geście i tak tracą czas...
*nie widzę powodu do szanowania osób, które nie szanują adminów tego forum, adminów, którzy naprawdę wykonali kawał pracy, którą sobie na szacunek zasłużyli.
Bo RODO?

RODO, pstrodo. Znów wyjdzie na moje widzę. 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
I o to chodzi.qWitek pisze: ↑31 lip 2018, o 22:50Ale wtedy te upośledzone osoby*, na poziomie dzieci, nie miałby zabawy w zgłaszanie do zabijania swojego nudnego życia i nie mogłyby przeszkadzać adminom, którzy akurat mają co robić i ostatnie czego chcą to tracić czas na głupoty na forum, na które i tak dobrowolnie, za darmo, w geście i tak tracą czas.
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
dlaczego "powinno"? za komuny była modna stygmatyzacja tego typu. uzasadnij swoją tezę, w szczególności w świetle faktu, że nie ty będziesz oceniał zgłoszenie a informacja o zgłaszającym może co najwyżej zaspokoić twoją ciekawość. w świetle regulaminu nie jesteś uwikłany w jakiekolwiek rozstrzyganie, czy zgłoszenie jest uzasadnione czy nie. podobnie nie jesteś uwikłany w decydowanie o konsekwencjach względem osobów nadużywających zgłoszeń. po co więc chcesz wiedzieć, kto zgłasza?
a to arcyciekawe.Witek pisze: ↑31 lip 2018, o 22:50Ale wtedy te upośledzone osoby*, na poziomie dzieci, nie miałby zabawy w zgłaszanie do zabijania swojego nudnego życia i nie mogłyby przeszkadzać adminom, którzy akurat mają co robić i ostatnie czego chcą to tracić czas na głupoty na forum, na które i tak dobrowolnie, za darmo, w geście i tak tracą czas...
*nie widzę powodu do szanowania osób, które nie szanują adminów tego forum, adminów, którzy naprawdę wykonali kawał pracy, którą sobie na szacunek zasłużyli.
z tego co wiem, to admini dodali taką opcję zgłaszania postów.
należy domniemywać, że zdawali sobie sprawę z konsekwencji udostępnienia takiej możliwości.
aby tego było mało to regulamin wręcz zachęca to takiego zgłaszania, jeśli zgłaszający uzna to za zasadne w jego własnym mniemaniu:
powyższy punkt sugeruje również, że do adminów należy ostateczna ocena zgłaszanego postu, w tym potraktowanie zgłoszenia jako bezzasadne oraz potraktowanie zbyt częstej aktywności tego typu jako ich "nękanie". jak chcesz się dowiedzieć czy są "nękani" to możesz ich spytać wprost zamiast snuć wątpliwej jakości insynuacje na podstawie własnego wyobrażenia.regulamin pisze: Moderatorzy nie czytają wszystkiego. Jeśli widzisz coś, co narusza niniejszy Regulamin, zgłoś post, używając guzika umieszczonego w prawym górnym rogu nad każdym wpisem. Jeśli zaś tylko Ci się wydaje, że coś takiego widzisz, to nic nie naciskaj, żeby Moderatorzy, za nękanie ich bezzasadnymi zgłoszeniami, czegoś też nie nacisnęli![]()
jeśli masz szacunek dla pracy adminów, który wyrażasz explicite, to taki szacunek powinien również uwzględniać ich decyzje o udostępnieniu takiej funkcjonalności wraz ze wszystkimi konsekwencjami. w swojej wypowiedzi osoby, które zgłaszają posty, nazywasz "upośledzonymi" (zupełnie bezzasadnie). na podstawie wyimaginowanego wpływu aktywności takich osób na pracę adminów nie widzisz powodu do ich szanowania. paradoksalnie te osoby właśnie szanują pracę adminów, bo korzystają z udostępnionych funkcjonalności zgodnie z wolą tychże. w jawnym tekście wyrażasz szacunek dla adminów, ale między wierszami wali po oczach brak takiego szacunku dla nich. jak dla mnie, oczywiście, bo są i tacy, którzy te twoje wyimaginowane tezy potraktują jak własne i przyklasną.
- Użytkownicy, którzy polubili ten post (razem 3):
- Konto usunięte (1 sie 2018, o 07:13) • Konto usunięte (1 sie 2018, o 09:07) • euyot (1 sie 2018, o 09:20)
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
A w temacie wątku:
Proboszcz pewnej małej wioski świętuje 25-tą rocznicę święceń kapłańskich.
Na specjalnie wynajętej sali zebrało się pokaźne grono miejscowych znakomitości.
Proboszcz, siedzący za specjalnym stołem na podwyższeniu, zwraca się do przybyłych parafian:
- Kochani moi!...Nie łatwo jest osobie takiej jak ja, mówić o rzeczach nie związanych z naszą wiarą.
- Dlatego potraktujmy to spotkanie na wesoło!
- Gdyby nie "tajemnica spowiedzi" mógłbym was tutaj rozbawić, zacznę jednak poważniej.
- W pierwszym dniu po przybyciu tutaj, zmuszony byłem zadać sobie pytanie:
gdzie ja trafiłem?
- Pierwszą osobą, którą wyspowiadałem był młody mężczyzna, który wyznał, że zdradza żonę z jej siostrą.
- Wyznał również, że zaraził się chorobą weneryczną od sekretarki swojego szefa.
- Jednak z upływem czasu nabrałem przekonania, że mieszkający tutaj ludzie są dobrzy i uczciwi, a to co przedstawiłem to był tylko incydent.
Po 20 minutach na salę wchodzi zdyszany wójt, który bardzo przeprasza za spóźnienie.
Siada na miejscu obok proboszcza i poprawiając wąsa zaczyna mówić:
- Doskonale pamiętam dzień, w którym nasz dostojny jubilat zawitał do naszej parafii.
- Zresztą nie będę się chwalił, ale miałem zaszczyt być pierwszą osobą, którą nasz proboszcz wyspowiadał!
Proboszcz pewnej małej wioski świętuje 25-tą rocznicę święceń kapłańskich.
Na specjalnie wynajętej sali zebrało się pokaźne grono miejscowych znakomitości.
Proboszcz, siedzący za specjalnym stołem na podwyższeniu, zwraca się do przybyłych parafian:
- Kochani moi!...Nie łatwo jest osobie takiej jak ja, mówić o rzeczach nie związanych z naszą wiarą.
- Dlatego potraktujmy to spotkanie na wesoło!
- Gdyby nie "tajemnica spowiedzi" mógłbym was tutaj rozbawić, zacznę jednak poważniej.
- W pierwszym dniu po przybyciu tutaj, zmuszony byłem zadać sobie pytanie:
gdzie ja trafiłem?
- Pierwszą osobą, którą wyspowiadałem był młody mężczyzna, który wyznał, że zdradza żonę z jej siostrą.
- Wyznał również, że zaraził się chorobą weneryczną od sekretarki swojego szefa.
- Jednak z upływem czasu nabrałem przekonania, że mieszkający tutaj ludzie są dobrzy i uczciwi, a to co przedstawiłem to był tylko incydent.
Po 20 minutach na salę wchodzi zdyszany wójt, który bardzo przeprasza za spóźnienie.
Siada na miejscu obok proboszcza i poprawiając wąsa zaczyna mówić:
- Doskonale pamiętam dzień, w którym nasz dostojny jubilat zawitał do naszej parafii.
- Zresztą nie będę się chwalił, ale miałem zaszczyt być pierwszą osobą, którą nasz proboszcz wyspowiadał!

- Użytkownicy, którzy polubili ten post :
- euyot (1 sie 2018, o 09:21)
- JARP
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru Libero 1200 Allrad
- Polubił: 2 razy
- Polubione posty: 51 razy
Jeszcze tylko brakuje papieru toaletowego w symbole patriotyczne... 

... jeszcze tak nie było, żeby jakoś nie było... 

- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 203 razy
- Polubione posty: 485 razy
Świechtanie symboli trwa. Takie czasy.FUX pisze:Ja pier....
![]()

-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Stachu Ty się ogarnij. Świechtanie symboli to jest założenie koszulki na smoka wawelskiego ew. inny pomnik, a nie symbol Polski Walczącej i napis pamiętamy na gorzale. Nawiasem mówiąc, ciekawe co będą pamiętać po wypiciu zawartości ?
P.S. To jest wzór piąty, a jakie są pozostałe? Czy też tak patriotyczne?

P.S. To jest wzór piąty, a jakie są pozostałe? Czy też tak patriotyczne?
Nie wiem o co Wam chodzi... Polacy całe życie walczą z gorzałą, więc symbol jak najbardziej prawidłowy
A serio to samo można powiedzieć o koszulkach w jakie ubiera się młodzież i starzy, pamiętamy i te sprawy, po czym narabani przez miasto idą... To nie ma nic wspólnego z pamięcią.
Trzepanie kasy na czyjejś śmierci
A serio to samo można powiedzieć o koszulkach w jakie ubiera się młodzież i starzy, pamiętamy i te sprawy, po czym narabani przez miasto idą... To nie ma nic wspólnego z pamięcią.

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
W odpowiedzi zagadka obrazkowabusik pisze:Nie wiem o co Wam chodzi... Polacy całe życie walczą z gorzałą, więc symbol jak najbardziej prawidłowy

A tak serio to najgłośniej muczy krowa co mało mleka daje

Wysłane z mojego mądrego telefonu
Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Wole to od koszulek z CzeFujarą
Ps:
Sebiksy w koszulkach z PW i browarem w łapie i mnie irytują ale oni na modę załapali sie na końcu i mało z tego ogarniają.
Inna sprawa jest smutna - 200 osób na Apelu 31.07 - smutne

Ps:
Sebiksy w koszulkach z PW i browarem w łapie i mnie irytują ale oni na modę załapali sie na końcu i mało z tego ogarniają.
Inna sprawa jest smutna - 200 osób na Apelu 31.07 - smutne
- euyot (4 sie 2018, o 17:22)
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Świetne są te symbole na volkswagenach... Volkswagen, to nawet nie powstał jako marka samochodowa, a program, coś jak te książeczki w czasach PRL. Różnica była taka, że nikt nie miał dostać auta (i nie dostał, te garbusy które powstały rozeszły się wśród wojska/nazistów). Hitler z kompanią wymyślili taki szwindel, aby wydębiać od społeczeństwa kolejną kasę na zbrojenia. Czyli działa, które bombardowały Warszawę, czyli czołgi, które rozjeżdżały powstańców... Nie ma to jak samemu kupić takie auto i naklejkę przykleić...
Stawiasz wyżej pomnik bajkowego stwora, od symbolu śmierci wielu ludzi?
- euyot (4 sie 2018, o 17:23)
- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 203 razy
- Polubione posty: 485 razy
Mój post został zgłoszony, coś nieprawdopodobnego
To najlepiej świadczy co dzieje się w głowach naszego społeczeństwa.

To najlepiej świadczy co dzieje się w głowach naszego społeczeństwa.
- stefanekmac (5 sie 2018, o 10:35)