2. Chlor - termin dowolny, duzo urlopu mamWiS pisze: 1. WiS - 19, 20, 21.11.

2. Chlor - termin dowolny, duzo urlopu mamWiS pisze: 1. WiS - 19, 20, 21.11.
Ty nie marudź, tylko weź pod uwagę, że u ALa można teraz wynająć auto do jazdy na szkoleniu. Za jakieś dwie stówy. Na przykład Merca, albo Dacię Sanderovibowit pisze: Ależ Wy mnie drażnicie.
No właśnie. Może być ciężko: http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?p=729703#729703WiS pisze:Jeszcze w poślizg człowiek wpadnie, i co wtedy...?
WiS pisze: A z intercity Cię odbierze WuRC albo ja...
Hmmm... to trzeba jakoś rozsądnie zaplanować. Musiałbym wziąć koła do przerzucenia ewentualnie.WiS pisze: PS.
W przyszłym tygodniu w Małopolsce śnieg jest ponoć prawdopodobny. Dla mnie to akurat gorzej, bo ja się boję jeździć po śliskim. Jeszcze w poślizg człowiek wpadnie, i co wtedy...?![]()
Chloru pisze: Hmmm... to trzeba jakoś rozsądnie zaplanować. Musiałbym wziąć koła
esilon pisze:
pogadaj z vibkiem , w pociągach sa takie duże półki![]()
vibowit pisze: Ciekawe jak pociąg lata bokami.
WiS pisze: W przyszłym tygodniu w Małopolsce śnieg jest ponoć prawdopodobny.
Chlorowi i mnie wsio rawno, środa czy piątek. ALowi pewnie też, ale rano (tzn. koło 12.) się upewnięWRC fan pisze: muszę znać ostateczny termin
WiS pisze: Chlorowi i mnie wsio rawno, środa czy piątek. ALowi pewnie też, ale rano (tzn. koło 12.) się upewnię![]()
Od nas zależy. Na którą się podejmujesz dotoczyć...?Chloru pisze: kwestia godziny o ktorej zaczniemy.
No, ja też jakieś cheerleaderki zamierzam przywieźćChloru pisze: Nie ukrywam, ze chetnie przyjadę z kimś.
Ale to naprawdę fajne auto - na torze zapewnia sporo emocji...Chloru pisze: co Ci jedna Dacia w tę czy w tamtę stronę ?
WiS pisze: ALowi pewnie też, ale rano (tzn. koło 12.) się upewnię![]()
WiS pisze:
Od nas zależy. Na którą się podejmujesz dotoczyć...?
Widzisz, a Vibek się wykręca....WiS pisze: No, ja też jakieś cheerleaderki zamierzam przywieźć![]()
WiS pisze: Ja wchodzę i tak, ale jeśli ktoś się zdecyduje wycofać, zrozumiem
..dobra, dobraesilon pisze: czasu ni ma
WiS pisze: Jeśli chcecie możemy się umówić na 11 lub 11.30... Chloru? WuRC?
Wydaje Ci się. On ma wszędzie blisko. Właśnie gdzieś do Wrocławia go poniosło, więc pewnie do poniedziałku Cięzko będzie zrozumieć co mówi.WRC fan pisze:Tu chyba najwięcej do gadania ma Chlor, bo wydaje mi się, że ma najdalej (). Jak dla mnie może być nawet 11.