Za każdym razem jak o tym wspomnisz będziesz dostawać bana na dwa dni. Deal?

Za każdym razem jak o tym wspomnisz będziesz dostawać bana na dwa dni. Deal?
I ode mnie jeszcze drugie dwaAlan, Alan, Alan! pisze: ↑14 sie 2018, o 23:37zem jak o tym wspomnisz będziesz dostawać bana na dwa dni. Deal?
Chciałbym,ale nie umimAdi74 pisze: ↑14 sie 2018, o 22:41Jeśli nie Ty jesteś podpierdalaczem, to przepraszam.Konto usunięte pisze: ↑14 sie 2018, o 20:08Zapamiętaj sobie, nie zgłaszam , lubie osobiście dopierdolić adwersarzowi niż posłużyć sie modem.
Ale mała uwaga, dopierdalaj bardziej, niż emotikoną wklejoną po poście gumasa, pokaż, że też potrafisz skleić ciętą ripostę.
![]()
Nareszcie powrot do konwencji wątku.Alan, Alan, Alan! pisze: ↑14 sie 2018, o 23:37Za każdym razem jak o tym wspomnisz będziesz dostawać bana na dwa dni. Deal?![]()
Patrz zupełnie zapomnialem... to co Jaca? Kiedy?
Przepraszam, nie nadanżam. Co mnie drażni?euyot pisze:Nareszcie powrot do konwencji wątku.Alan, Alan, Alan! pisze: ↑14 sie 2018, o 23:37Za każdym razem jak o tym wspomnisz będziesz dostawać bana na dwa dni. Deal?![]()
![]()
Nie potrzebujesz Ty czy Barbie powodu by dac bana![]()
Dlaczego to tak drażni Barbie?
Dlaczego usunieto opis?
Ponieważ moderator nie ma możliwości odpowiedzieć na zgłoszenie. Bezsensowne więc było rozpoczynanie polemiki w zgłoszeniach.
Nie znoszę takich utyskiwań. A Ty tworzysz to forum czy obserwator i krytykant? Nie chcesz to nie wchódź a jak już wszodzisz to twórz go lepszym jesli Ci na tym aż tak zależy.WitAce pisze:Kiedys wchodzilem z przyjemnoscia na to forum. Od dawna juz nie da sie Was po prostu czytac. Na zadnym watku. Na szpilkach to juz nawet Konto usunięte nie dodaje zdjec z golymi dupami. Co sie z Wami wszystkimi stalo, do cholery?
Szkoda. Moze uzyskalibyscie w koncu "dobra atmosfere".
Bo Konto usunięte została "przegoniona"
Ja Ci wdzystko moge wyjaśnić
A ja się świetnie bawię, jest zupełnie jak na walkach kogutów...
Napisz PW do stacha.euyot pisze:aż zęby bolą...