Nie cierpi STI. Jak nim gdzieś jedziemy to mam abstynencje

dlaczego?
Bo nie możemy się dogadać z STI od początku.Alan, Alan, Alan! pisze:lukass,![]()
Nie cierpi STI. Jak nim gdzieś jedziemy to mam abstynencjeW sumie to nie wiem czemu, poza tym, że wnętrze inne to to w zasadzie to samo co WRX. No ok, 6MT też mnie wkurza
euyot pisze:dlaczego?
no właśnie. Mówiłam, że źle jadę?Alan, Alan, Alan! pisze:Bo jak np. snujesz się spokojnie w ciągu aut, to nigdy, nigdy!, nie masz dobrego biegu. 3 4 3 4 3 4...
Chyba Cię Bóg opuścił!busik pisze:skoro brakuje miejsca do wożenia psa i kosiarki - weźcie WRX zmieńcie na WRX w kombi![]()
ale przynajmniej coś się dziejeRemek - nie znajdziesz niestety nic co zastąpi Ci Legasia i STI.
Tylko pitolisz o zmianie na jakiegoś dyszla - a skończy się jak zawsze... dokupisz jeszcze jedną ozdobę ogrodową
Gazować???Alan, Alan, Alan! pisze: ↑27 sie 2018, o 21:34No, pomijając religię to w tej sytuacji byłoby to najmniej bolesne wyjście.
jarmaj pisze: ↑28 sie 2018, o 10:17Gazować???Alan, Alan, Alan! pisze: ↑27 sie 2018, o 21:34No, pomijając religię to w tej sytuacji byłoby to najmniej bolesne wyjście.
Dopiero co w innym wątku napisałem, że nie jest tu "niczyją rolą pouczać innych", chyba będę się musiał z tego wycofać![]()
![]()
Nie no, spokojnie. Ja jestem turbo religijny
No właśnie, trzeba stale czujnym i uważać na pokusy gazszatana. Bo na heretyków stos czeka, opalany benzyną oczywiśće
Zapomniałeś dodać, że płaci ten co go będą opalać! ;)jarmaj pisze:No właśnie, trzeba stale czujnym i uważać na pokusy gazszatana. Bo na heretyków stos czeka, opalany benzyną oczywiśće
młody zdecydował się puścić swój wóz
w sumie słusznie bo po co ma stać jak go tu nie ma
2004 rok
213 tyś km
2.7 TDV6, manual, SE, 5 miejsc
kupiona od czesława ze 2-3 lata temu
uczciwe, serwisowane auto
webasto ogarnięte, nowe przewody hamulcowe, kompresor AMK, sprzęgło i dwumasa
wymienione tarcze i klocki oraz zrobione rozrządy
jeździ i nie wymaga wkładu finansowego
na felgach roczne scorpiony ATR
cena 35k PLN
W octavii jest chyba opcjonalny canton i gra podobno całkiem nieźle.busik pisze:Jeśli koszty utrzymania są najważniejsze, to tylko Octavia RS, ale audio najsłabsze, gadżetów też malo. Bagaznik chyba największy. Mazdę w dyszlu omijać. Rzędowy diesel w BMW ponoć świetny, ale koszty naprawy mogą boleć.
Gadżetów najwięcej chyba w Audi.
A nie myślałeś o Mietku?
za późno, zakochałem się w wiśniowej
bo jest, ale odrobina trollowania dla zdrowia nie zaszkodzi
Nie no bez jaj - zrobiona na czarno coś w sobie ma, wstawki w zderzaku tył są tylko śmieszneAlan, Alan, Alan! pisze: ↑28 sie 2018, o 15:44
- Skoda Octavia RS - ta poprzednia, bo nowa ma brzydki ryjek
Jakieś skrzywienie ... ten kolor to Soul Crystal Red :-P No i jak Mazda to benzynowa. Zofia załatwi Ci w ramach upustu pełnopłatne dywaniki i 2l płynu zimowego do spryskiwaczy
Mówiłem...
Podobno. Mam, gra całkiem fajnie, ale HK w OBK grał dużo lepiej. Na forach Skody piszą, że Canton gra tylko niewiele lepiej niż seria i nie warto dopłacać.