przecie dzięki nim tak fajnie się zakopałeś na Chlejadach... kto nam teraz radochę przyniesie podczas jazd terenowych

znam rozterkę - miałem taką samą, jak swojego sprzedawałem - do dziś za nim tęsknię

Nie zawsze szczęśliwa. Do tej pory wypłakuję się do poduszki z żalu, że sprzedałem Prosiaka...
fakt, lepiej od razu po zakupie... jeszcze człek w euforii.
Tylko i wyłącznie kiedy kasa na następce jest i do sprzedaży nie zmusza sytuacja.
No tak, nowe Bugatti trafiło do garażu obok Ferrari, Lamborghini wyleciało na podjazd obok Porsche, GT stoi pod płotem, więc dla OBK brakło już miejsca
To wina Teściowej , wiemy przeca
No i po co przekręcasz kontekst i manipulujesz tą wiadomością? Aż tak bardzo nie kochasz unii?inquiz pisze:https://motoryzacja.interia.pl/raporty/ ... Id,2722687
Kolejne fotoradary unia zamierza dofinansować
Mi działa
otrzymali zgodę - jak dla mnie projekt nie spełniał warunków na finansowanie bez zgody, wysłali i dostali zgodę czyli wychodzi, że inquiz nie manipuluje - unia będzie finansowała fotoradary, bo jak to inaczej nazwać?Z ustaleń "DGP" wynika, że Inspekcja Transportu Drogowego otrzymała właśnie zgodę, by wykorzystać pieniądze z Unii na rozbudowę sieci fotoradarów. "Chodzi konkretnie o wart 162 mln zł projekt +Zwiększenie skuteczności i efektywności systemu automatycznego nadzoru nad ruchem drogowym+" - czytamy.
Kwestia interpretacji.
A ty aż tak bardzo kochasz unię, że nie przyjmujesz do wiadomości działań KE?stach22 pisze: ↑13 gru 2018, o 08:23No i po co przekręcasz kontekst i manipulujesz tą wiadomością? Aż tak bardzo nie kochasz unii?inquiz pisze:https://motoryzacja.interia.pl/raporty/ ... Id,2722687
Kolejne fotoradary unia zamierza dofinansować
To nie „unia zamierza” tylko urząd złożył projekt i prośbę o jego dofinansowanie, dostrzegasz różnice?
W oparciu o wydaną w marcu 2017 r. deklarację ministerialną w sprawie bezpieczeństwa ruchu drogowego Komisja pracuje obecnie nad nowymi ramami bezpieczeństwa ruchu drogowego na lata 2020–2030, jak również nad szeregiem konkretnych środków przyczyniających się do zwiększenia bezpieczeństwa na drogach. Rozważa się między innymi przegląd europejskich przepisów dotyczących bezpieczeństwa pojazdów oraz zarządzania bezpieczeństwem infrastruktury drogowej, a także inicjatywę na rzecz bezpiecznego przejścia na mobilność opartą na pojazdach współpracujących, połączonych z siecią i autonomicznych.
Bezpieczeństwo ruchu drogowego będzie stanowić kluczowy element
przygotowywanej białej księgi dotyczącej polityki transportowej na lata 2010 – 2020,
ponieważ zmniejszenie liczby ofiar wśród użytkowników dróg jest kluczowym czynnikiem w
zakresie poprawy ogólnych parametrów systemu transportowego oraz zaspokojenia potrzeb i
oczekiwań obywateli oraz przedsiębiorstw.
https://ec.europa.eu/transport/road_saf ... 924_pl.pdfSkuteczność polityki bezpieczeństwa ruchu drogowego zależy w znacznym stopniu od
intensywności kontroli przestrzegania wymogów bezpieczeństwa. Komisja propaguje
wyznaczanie krajowych celów w zakresie kontroli, które mają zostać ujęte w krajowych
planach egzekwowania przepisów.
Zgoda, Do naszej strony.
IMO kompletnie nierealny projekt, choćby nie wiem co wprowadzili, nie da się uniknąć wypadków i ofiar. Ludzie ginęli w czasach powozów konnych i ginąć będą.Rok 2050 ma być ostatnim, w którym giną na drogach ludzie - to jeden z celów Komisji Europejskiej.