Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Nie dali mi numeru, ich recepcjonistka dzwoniła. Problem w tym że ja nie mam całkowicie 100% pewności że to ta osoba 

hmm, a nie można spytać czy ta którą podejrzewasz będzie jakoś i wtedy przyjść i zobaczyć czy to faktycznie o tą chodzi
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Barbie. Trzymam kciuki. Mam nadzieję, że torba odpowie za to, co zrobiła. Widziało to w końcu kilka osób. Odnoszę wrażenie, że Panu Policjantu się nie chce :(
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Kurde, nóż się w kieszeni otwiera kiedy to czytam. Wynika z tego, że najlepszą metodą na rozwiązywanie tego typu problemów jest rozpoczęcie rozmowy ze sprawcą od dania mu w ryja, a potem asystowanie mu w drodze do bankomatu po pieniądze na naprawę.
Śniegu nie ma, benzyna po 4,09, jedyne co to na uczelnię dojechałem w pół godziny, gdy normalnie zajmuje mi to 50-60 minut, w ogóle korków nie było
W pewnym momencie chciałem zawrócić, bo myślałem że ktoś mi zrobił psikusa i zegarek przestawił co najmniej o godzinę w tył. Mam nadzieję że już zawsze tak będzie
Z tymi korkami w sensie, nie z benzyną

radekk, czyli dobrze czy zle? chciales ponarzekac i nie wyszlo
co z ciebie za Polak?

co z ciebie za Polak?

Przepraszam, obiecuję poprawęgregski pisze: chciales ponarzekac i nie wyszlo
co z ciebie za Polak?![]()

Ale benzynę to mógłbym mieć taką tanią jak u Innych

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ale za to fajny avatar masz, moja ulubiona postaćremek pisze:szara, wstretna, zimna pogodaile mozna kawy chlac

Cos niedobrego, zamiast pisac mgr. jestem totalnie chory, kaszlę, kicham, leje się z nosa, a jeszcze kichając sobie nadrywam szwy po zabiegu w gębie. Bleeee... niech ktos mnie dobije.
Podaj adres podjadę ....Azrael pisze:Cos niedobrego, zamiast pisac mgr. jestem totalnie chory, kaszlę, kicham, leje się z nosa, a jeszcze kichając sobie nadrywam szwy po zabiegu w gębie. Bleeee... niech ktos mnie dobije.
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Musisz głupoty pisać, jak piwo przed kompem popijam...radekk pisze:ale to dobija?FUX pisze: SUDAFET. Pigułki na katar.

Dolce far niente 

Muszę, jakoś muszę Cię gonićFUX pisze:
Musisz głupoty pisać, jak piwo przed kompem popijam...![]()

jest zimno, wilgotno, wstrętnie, wieje, pada w poziomie i trzeba się definitywnie pożegnać z trampkami, bo już za zimno
ja chce wiosne

ja chce wiosne

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
zagatka, spójrz na to pozytywnie. jest taka pogoda, że możesz tanim kosztem skalibrować światłomierz w aparacie. i przetestować obiektywy. bez kupowania szarej karty.
szarość (idealną) masz za oknem....
keep smiling!!!

szarość (idealną) masz za oknem....
keep smiling!!!

nie nooo, ja się smilingdamaz pisze:keep smiling!!!

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Właśnie przeczytałem
, szkoda taki człowiek i aktor fajny 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa