Ooooo, faktycznie mi się wątki potentegowały .... Przepraszam

Ooooo, faktycznie mi się wątki potentegowały .... Przepraszam
A szczepiłeś dzieciaki. Bo co czytam to every few weeks chore.
Szkoda...Konto usunięte pisze: ↑6 lut 2019, o 08:29Skończyły się marzenia o grafenie? Niestety to potwierdza tezę, że państwowy bezpośredni nadzór nad jakimkolwiek przedsięwzięciem technologicznym, kończy się źle
https://cyfrowa.rp.pl/technologie/31226 ... ssion=true
Niestety, przerabialiśmy to już wielokrotnie, doświadczenia z gospodarki centralnie planowanej też niczego nie nauczyły ani decydentów ani naukowców.Konto usunięte pisze: ↑6 lut 2019, o 08:29Niestety to potwierdza tezę, że państwowy bezpośredni nadzór nad jakimkolwiek przedsięwzięciem technologicznym, kończy się źle
– Oczekuję projektów finansowych, konkretnych programów na rozwój grafenu, strategicznych decyzji popartych merytorycznymi, a nie politycznymi, dyskusjami – mówi dr hab. Włodzimierz Strupiński, zwany ojcem polskiego grafenu. Ostatnie lata podsumowuje tak: – O polskim grafenie zrobiło się cicho, a unikalna na świecie technologia produkcji tego materiału, której byłem autorem, została już niezależnie i samodzielnie opracowana przez Chińczyków.
Obserwuje od kilku lat to cudo. Super zabawka tylko troszkę sporo kaski trzeba na podstawową wersję. Ale robi robotę. Fajnie po krach lodowych jeździKonto usunięte pisze:chłop wygrał zawody w USA - przeprawa przez błocko, wszystko padało, nikt nie pokonał rowu z wodą i błotem
a to przejechałose myśle hu is dis? a tu proszę:
projekt - Rosja oczywiście
Całą robotę robią te koła i mała masa.Konto usunięte pisze:i nie ma jakiejś mega mocy - patrz 300kM wystarczy 50 parę
Przewidywalny. Od momentu "zajmie się tym państwowa agencja/spółka" czy to tam durnego wymyślili.
nie Rosja, nie Rosja, tylko pan z Petersburga. dlaczego rozróżniam? bo najcięższy (na świecie) z błotnych rajdów off-road (Ładoga trophy) polega na objechaniu jeziora Ładoga. polecam sprawdzić, gdzie leży Petersburg w stosunku do tego jeziora. i dlaczego został zbudowany na palach.