A konkretnie system oceny obywateli

I to jest przerażające

Zatrzymywanie, cofanie, nagrywanie mam w TV. Z tą rezygnacją już nie jest tak różowo.
bojar, nie jest różowo z TV. Miałem olbrzymie problemy z Polsat i wszystkich otwarcie przekonuje, że to zlodziejska firma, która za wszelką cenę, przy rezygnacji chce naciągane klientów na jakieś kary. Nie chcę mi się pisać, able nigdy więcej Polsat. Z NC+ było podobnie. Z Netflix nie ma absolutnie żadnego problemu.
Nie mówię, że jest bez sensu, ale płacę kablówkę i to starczy wydatków jak chodzi o oglądanie.
Ale nie masz on demand. Chyba, że ekstra płatne.
Tu się raczej nic nie zmieniło
W szkole w pani pyta dzieci:
- Które z was lubi piłkę nożną i oglada mecze w TV?
Wszystkie dzieci podnoszą rączki, tylko nie Stasiu.
- A ty Stasiu czemu nie podnosisz? - pyta pani.
- Bo ja jestem kibicem rajdowym - odpowiada rezolutnie Stasiu.
- Ale dlaczego? - pyta pani.
- Bo tata jak byłem mały to zabierał mnie na rajdy, mama, starszy brat oglądają WRC w TV.... to i ja interesuję się motoryzacją - mówi Stasiu.
- Stasiu a gdyby np. twój tata był alkoholikiem, mama prostytutką, a brat pedałem to co wtedy byś zrobił? - pyta pani.
- To wtedy bym był kibicem piłkarskim - odpowiada Stasiu.
:pChloru pisze:W szkole w pani pyta dzieci:
- Które z was lubi piłkę nożną i oglada mecze w TV?
Wszystkie dzieci podnoszą rączki, tylko nie Stasiu.
- A ty Stasiu czemu nie podnosisz? - pyta pani.
- Bo ja jestem kibicem rajdowym - odpowiada rezolutnie Stasiu.
- Ale dlaczego? - pyta pani.
- Bo tata jak byłem mały to zabierał mnie na rajdy, mama, starszy brat oglądają WRC w TV.... to i ja interesuję się motoryzacją - mówi Stasiu.
- Stasiu a gdyby np. twój tata był alkoholikiem, mama prostytutką, a brat pedałem to co wtedy byś zrobił? - pyta pani.
- To wtedy bym był kibicem piłkarskim - odpowiada Stasiu.![]()