a może tutaj ......
.... na kresce tez można się chwalić ???
więc spróbujmy....

Oby Wilk był syty i owca cała

Ale ja też niedevlin pisze:Ty no weź nie rób scen! Ja w domu takiego porządku nie mam!
Ja widziałem, ale staram się o tym zapomnieć, lekarze nad tym pracują od dawnaosa551 pisze:Swojego garażu w zwiazku z tym NIKOMU nie pokażę![]()
Jak często odkurzasz drogę do pracy?utrzymanie takiego stanu rzeczy w garażu skutkuje permanentnym okresem u Pewnej Pani która pomieszkuje u mnie z racji tego iż jest moją żona.....
Bo kurde tak trudno zrozumieć że kurz w domu nie przeszkadza..natomiast kurz który móglby zabrudzić przepływomierz juz owszem....
Ja po takim tekście miałbym zmienione zamki po powrocie do domu :shock:Piskoor pisze:u Pewnej Pani która pomieszkuje u mnie z racji tego iż jest moją żona.
liczą się intencje....devlin pisze:Jak często odkurzasz drogę do pracy?
Hm, zastanówmy się... Żonę pod chmurką, Big Silver Mailbox w garażu, SC za stodołą... Tylko jak to w jednym kadrze zmieścić?Konto usunięte pisze:Zastanawiam się co mam zrobić, u mnie w garażu parkuje SC żony, a ja pod chmurką... co fotografować?![]()
Słonko, Mesio odjechał pa, pa do renowacji na conajmniej 18 miesięcy :-D . W garażu chwilowo stoi Legacy i Impreza. Czyściutko jest, ale niezbyt wyjściowo, bo za 2 miesiące remont całej chałupyVert pisze:bo pewnie takie robactwo w mesiu sie zaleglo ze sie boisz w ogole tam wejscosa551 pisze:Piskoor, ja nie mam takiego porządku we własnym domu :shock: . Zawstydzasz mnie normalnie swoim garażem.
Swojego garażu w zwiazku z tym NIKOMU nie pokażę