[*]
Więc cieszmy się życiem....Doxa pisze:Jaka szkoda. Słuchałam w radio jak miło studenci go wspominają
.
[*]
WRC fan pisze: Sąd wysyła wszystkim petentom wezwania na tą samą godzinę. Nie powiem co o tym myślę, bo musiałbym napisać bardzo brzydko![]()
W tej monotonnej pracy przecież trzeba wymyślać sobie jakieś gry towarzyskie. Ta się nazywa "pingpong żywym towarem"radekk pisze: idę załatwiać sprawę do dziekana, to odsyła mnie do wykładowcy, a wykładowca do dziekana i tak od 3 tygodni
WiS pisze: Chyba, że pani Zosia też gra...![]()
Już nie , powiedziała że odpada i mam przyjść pochwalić się kto wygrałWiS pisze: Chyba, że pani Zosia też gra...
Ja bym raczej urwał jaja temu kierowcy, który nagrywał z komóreczki. Przez takich domorosłych operatorów robią się zawsze korki w miejscach wypadków i kolizji.devlin pisze:OBK czy Forester? Tak czy inaczej, miał chłop szczęście...
http://www.tvn24.pl/2160518,28385,0,0,1 ... wideo.html
a to pech. Przecież tam się tyle jeździ... Co drugi opel jedzie więcejAzrael pisze:155kph na TT
Słyszałem, że w Mosadzie mają specjalistów...Grzesiek_67 pisze: O Matko Bosko, czy ktoś umie odkręcić mi głowę...