W materiale zabrakło jednej marki. Pozwolę sobie posłużyć się przykłademAlan, Alan, Alan! pisze: ↑24 lip 2020, o 13:48Poza tym... Silnik elektryczny może być i z jednego nigdy niepsującego się elementu, ale nigdy nie zastąpi tego
Auto dla dziada
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 78 razy
- Polubione posty: 439 razy
Auto dla dziada
- Użytkownicy, którzy polubili ten post :
- vojta (4 sie 2020, o 18:56)
Auto dla dziada
kiedyś puścisz sobie ten filmik z dobrego audio w swoim elektrowozie
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Auto dla dziada
A taki zespół hybrydowy Priusa jest dużo bardziej skomplikowany i robi przebiegi do miliona km.
MOJE CIAŁO MÓJ WYBÓR
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 360 razy
Auto dla dziada
o to to:Alan, Alan, Alan! pisze: ↑24 lip 2020, o 13:48A w dodatku, mi osobiście nie podoba się, że auto w "chmurze". Popieprzone pomysły, tylko czekać aż ktoś zespoofuje dnsy i narobi nieszczęścia, albo zbrickuje auta z okupem w bitcoinach. Nie takie rzeczy się łamie. Zdaje się Garmin obecnie utracił wszystkie dane.
https://niebezpiecznik.pl/post/mercedes ... iedza-jak/
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Auto dla dziada
Hmm w filmie gość miał czapkę z metalu żeby go kosmici nie namierzyli. Może wystarczy obciąć antenkę od radia , albo nie zapłacić abonamentu, odłączą siec i spoko.
Pamietajmy o Wołyniu.
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
Auto dla dziada
Ach dziś ten dzień- Konserwatora zabytków. Powinszowania dla dbających o swe leciwe sprzęty.
Pamietajmy o Wołyniu.
Auto dla dziada
Mój zabytek nadal do sprzedania. Chętnych brak.
Za to BMW odbyłem 12godzinną podróż i tak wygodnego i dupoprzyjaznego samochodu w życiu nie miałem. Tfu, tfu odpukać, jestem mega zadowolony
Za to BMW odbyłem 12godzinną podróż i tak wygodnego i dupoprzyjaznego samochodu w życiu nie miałem. Tfu, tfu odpukać, jestem mega zadowolony
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 360 razy
Re: Auto dla dziada
Brak abo może nie wystarczyć o ile w ogóle tam jest abostefanekmac pisze:Hmm w filmie gość miał czapkę z metalu żeby go kosmici nie namierzyli. Może wystarczy obciąć antenkę od radia , albo nie zapłacić abonamentu, odłączą siec i spoko.
Przynajmniej łatwiej będą mieli co, którzy musieli się zakradać żeby podciąć przewody hamulcowe.
Auto dla dziada
Frakcja dość licznie reprezentowana na forum.
Rozrywkowóz?
Hm... Jeszcze nie.
Jeżeli już to mx5.
Rozrywkowóz?
Hm... Jeszcze nie.
Jeżeli już to mx5.
Dolce far niente
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Subaru!?
To byłby rewelacyjny wybór!
Zrób to, na ch.. czekać? Czekać, aż będziesz tak stary, że Cię łyżką do butów do takiego samochodu będą musieli wpychać?
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 224 razy
- Polubione posty: 505 razy
Auto dla dziada
Czteropędne. Twierdzi, że w kolorze czekolady ale myślę, że mu po prostu wstyd. Zasilane paliwem rolniczym. Podobno takie z wyższym prześwitem, żeby wygodniej było naprawiać w obejściu bez kobyłek. Nic ciekawego, można się rozejść.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Auto dla dziada
Nie, nie. Dziad musi wygodnie wsiadać do auta, posadzić d... na wentylowanych, grzanych, z masażem fotelach.
Dolce far niente
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 224 razy
- Polubione posty: 505 razy
Auto dla dziada
Użyłeś w jednym zdaniu tylu magicznych słów, że poczułem się przyzwany: dziad, wygodnie, masaż...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Auto dla dziada
Bedę dziękował jak wyprodukują i zacznę jeździć.
Bo to juz te roczniki...
Dolce far niente