Aktualizacja kolejna, z uwzględnieniem sprzętu:
Masłów, 18.01., szkolenie 1 stopnia
... robienie na drutach, szkolenie z niewrzucania trzeciego biegu w warunkach miejskich w podrozach za zachodnia granice krajuraju (prowadzi Gregski), loża szyderców i tajny program specjalny dla kibiców
1. Liwit (wpisana zaocznie, acz skutecznie), Superdojczwagen Turbo,
2. Dido (sponsored by... Nicolas... S.? "Saint", nie "Sarkozy", rzecz jasna!), któryś Forek?
3. Bona (ale chyba nie Sforza?), rowerem;
4. Doxa (jeszcze niecałkiem wyklarowana, ale liczymy ), Forek?
5. Mrs. Fux (..."Fuxa" ), Forek,
6. Moja Żona Małgorzata, Która Się Nie Chce Zarejestrować, więc nie ma ksywy - Yarek lub Forsex,
7. Koleżanka Gootka (jeszcze nie wie, ale nich to będzie dla niej niespodzianka) - Vitara V6?
8. Żona Pawła_BB (która też nie ma ksywy, ale mogłaby być Pauliną_BB ) - Evo?
9. Gregska (nie wiadomo, czy chętna...

- ale któreś z Gregskich tak czy owak) - Mazda MX5 lub OBK
10. ...
Miejsca jeszcze są, proszę się nie krępować, przygarniamy każdą/każdego (nawet płci nie sprawdzamy...

).
* * * * *
vibowit pisze:
Muszę zmienić napis na klapie.
Doda z 13 kuniów...
esilon pisze:
szkolić sie niektóre Panie bedą na rowerach to tak, dla Ala pewnie będzie historyczny
Widzę to oczami wyobraźni - dama na bicyklu i instruktor na ramie, albo na bagażniku, w charakterze "plecaczka"...
So What! pisze:
Muszę z moją lepszą połową pogadać
Piter 35 pisze:
Muszę pogadać z moją kochaną
To jeszcześ tego nie zrobił jeden z drugim...!?
esilon pisze:
czy Al wie co sie szykuje ?
W minimalnym, niezbędnym zakresie...
gregski pisze:
(nas troje )
Piter 35 pisze:
ile trzeba przygotować banknotów i ile mieśli loża miejsc
AL mówił, że na Masłów musi się uskłądać przynajmniej te 3.5 tys. PLN - więc np. przy 10 szkolonych wyjdzie 350 od auta. Wstępnie i circa-ebałt, jak to w al-sds...
Loża spoko, jakoś się pomieścimy

Gospodarstwa agroturystyczne w okolicy - też na brak miejsc, poza sezonem, nie narzekają. Dla wybredniejszych - hotel w Kielcach, może być ten, w którym Fux kiedyś z dżakuzi korzystał...

(mam blisko

).
* * * * * *
Się będzie działo...