WiS pisze: Prędkości na tych ćwiczeniach rzadko dochodzą do 60 km/h.
Na pierwszym szkoleniu u ALa był kolega który specjalnie brał dodatkowe 100m rozpędu

WiS pisze: Prędkości na tych ćwiczeniach rzadko dochodzą do 60 km/h.
Nie martw się, jeszcze jestem ja... slowmammalesilon pisze:łe to moja na rowerze bez szans
WiS pisze:potem ze dwa ćwiczenia ("slalomowe"; przy ok. 10 autach jest IMO w sam raz, zdrowy kompromis między jazdą i niezbędnym odpoczynkiem), potem obiad, dwa kolejne ćwiczenia (np. hamowania), kawa, potem fristajl do oporu. Tak mniej-więcej wygladały przynajmniej sjs-y 1 stopnia.
Było chyba jedno. Hamowanie awaryjne.WiS pisze:Prędkości na tych ćwiczeniach rzadko dochodzą do 60 km/h.
esilon pisze: łe to moja na rowerze bez szans![]()
Na I stopniu - to jest sztuka,Chloru pisze: poszedł w zielone
To już w po-ALowskich czasach SJS; może się wiec coś zmieniło, a może ja już nie pamiętam... Tak czy inaczej, jak napisałem - program tym razem do uzgodnienia, Państwo płacą, Państwo marudzą...Doxa pisze: byłam na sjs w ubiegłym roku,
Eee tam, co to za frajda objechać cieniarzyWRC fan pisze:Angolem sam własnoręcznie objechałem WRX'y
WiS pisze:
Na I stopniu - to jest sztuka,acz mnie się chyba też prawie udało
![]()
...aaale... Ciebie, Małżonkę, czy oboje naraz?Piter 35 pisze: Dziękuję Wisowi za odpowiedź , była wpełni satysfakcjonująca
No i prawidłowo, ci którzy swoim umiejętnościom ufają, nie jeżdżą do ALa sięszkolić, tylko upalają w nielegalnych wyścigach ulicznychPiter 35 pisze: Bet ( z dużą dozą nieufności w swoje umiejętności )-
No tak sobie myślę, że jakiś "program równoległy" wartałoby zmontować, żeby też "szkolonym" dać odetchnąć od kibiców... a i nie zanudzić się na śmierć, patrząc jak śmigają tymi potworami między pachołkami, 25 na godzinęesilon pisze: info dla loży szyderców (...) ok 8km od Masłowa jest piaskownica
WRC fan pisze: Angolem sam własnoręcznie objechałem WRX'y
Chybażeś chory... Będziesz tylko kobitę stresowałesilon pisze: ja to bedę z kanapy tylnej obserwował i pilnował
Przypuszczam, że zależy od... pogodyesilon pisze: może w już w sobotę jacys terenowcy ofrołdowcy przyjadą ?
To co by powiedziała, gdyby się przewiozła tymi objechanymi wueriksami...?esilon pisze: nowa właścicielka twierdzi, że jakiś mało dynamiczny ten rołwer
Konto usunięte pisze: to i ja się na i stopień zapiszę
Stworzycie "klasę A" z Koleżanką GootkaKonto usunięte pisze: Forek dla leniwych
WiS pisze: Chybażeś chory... Będziesz tylko kobitę stresował
Przed szkoleniem prowadzący nakazuje usunąć z auta wszystkie zbędne rzeczy, więc podejrzewam, że wylecisz pierwszy.esilon pisze:WiS pisze: Chybażeś chory... Będziesz tylko kobitę stresował
placyk placykiem a warunki trzeba stworzyć zblizone do rzeczywistych na drodze,
Zrobimy wcześniej, albo później nielegala.esilon pisze:gdyby nie tak mała przestrzeń na tyle kierowniczek to i ja bym sie przyuczył Forkiem slalomowac
vibowit pisze: Przed szkoleniem prowadzący nakazuje usunąć z auta wszystkie zbędne rzeczy, więc podejrzewam, że wylecisz pierwszy.
vibowit pisze: Chętnie bym zobaczył jak ten Twój Forek-Potworek zachowuje się pod moją nogą.
No.. gdzieś są. U mnie na dysku.esilon pisze:na wideo naczy się, no własnie co z resztą filmów z cyny ? ? ?![]()
![]()
Jeśli mnie wpuścisz.esilon pisze:w sumie tak sobie uświadomiłem, że będziesz pierwszym obcymkierownikiem potForka od czasu poznańskiego cudownego przeistoczenia
vibowit pisze: Jeśli mnie wpuścisz.
Niech Ją AL przewiezie, to zmieni zdanieesilon pisze:
WRC fan pisze: Angolem sam własnoręcznie objechałem WRX'y
a nowa właścicielka twierdzi, że jakiś mało dynamiczny ten rołwer![]()
WRC fan pisze: zmieni zdanie
To pogadaj z Połowicą , właśnie po to jest szkolenieSo What! pisze: Moja nie chce jechać na szkolenie "bo za słabo jeździ"
esilon pisze: może w już w sobotę jacys terenowcy ofrołdowcy przyjadą ?![]()