LEGACY '93 ....KLIMA ??
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: LEGACY '93 ....KLIMA ??
Można. Są nawet przewidziane odpowiednie miejsca pod montaż sprężarki, skraplacza i chłodnicy. Ale czeka Cię sporo pracy.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Bergen pisze: Ale czeka Cię sporo pracy.
pablonas, tarota mu postawiles?pablonas pisze: I pieniędzy![]()

Nie straszcie, to jest relatywnie proste w porównaniu z innymi markami. Jak dobrze kojarzę to Komancz ogarnął to w swojej turbo-babci w jedno popołudnie na parkingu.
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Nie musiałem. Od kiedy kupiłem Żabę, wyostrzyły mi się zmysły. Wszelkie wydatki czuję w kościach na długo przed pojawieniem się usterkiremek pisze: pablonas, tarota mu postawiles?![]()

Pamiętam. Kiedyś zaatakuję Komancza w tym temacie bo miałbym ochotę u siebie taki bajer uskutecznićAzrael pisze: Nie straszcie, to jest relatywnie proste w porównaniu z innymi markami. Jak dobrze kojarzę to Komancz ogarnął to w swojej turbo-babci w jedno popołudnie na parkingu.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
te madralapablonas pisze:
Nie musiałem. Od kiedy kupiłem Żabę, wyostrzyły mi się zmysły. Wszelkie wydatki czuję w kościach na długo przed pojawieniem się usterki![]()
![]()
![]()
![]()

Data urodzenia wystarczy?

- pablonas
- 5 gwiazdek
Nie łapać mnie za słówkaremek pisze: te madralaale Ty mu napisales ze czekaja go pieniadze, a nie wydatki
![]()

Z daty urodzenia mogę Ci wywróżyć tylko kiedy zostaniesz tatą... reflektujesz?remek pisze: Data urodzenia wystarczy?![]()

- dareq
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester sturbo01 & Legacy 93
- Polubił: 0
ciekawe jak duzoBergen pisze:Można. Są nawet przewidziane odpowiednie miejsca pod montaż sprężarki, skraplacza i chłodnicy. Ale czeka Cię sporo pracy.

Koło na wale jest zawsze do wersji z klimą (przynajenij w Imprezach/Forkach). Napinacz paska klimy potrzebny
- dareq
- 3 gwiazdki
mam mozlowosc zakupienia kompletnej klimy do mojego modelu za 1tys zl...teraz zastanawiam sie jak z robocizną , czy ktos moze mi cos takiego zainstalowac w jakims madrym warsztacie czy raczej samemu rozkminić problem? 

- pablonas
- 5 gwiazdek
dareq pisze: mam mozlowosc zakupienia kompletnej klimy do mojego modelu za 1tys zl...teraz zastanawiam sie jak z robocizną , czy ktos moze mi cos takiego zainstalowac w jakims madrym warsztacie czy raczej samemu rozkminić problem?![]()
Nikt Ci tego nie zrobi, nie kupuj tego zestawu

A poważnie. Jak masz dar majsterkowicza to pewnie sam to zrobisz, ale na końcu i tak będziesz musiał jechać do firmy która nabije układ środkiem chłodniczym. Ja bym na Twoim miejscu udał się do kilku takich firm i zapytał ile taka przyjemność kosztuje.
Pamiętaj też, że jeśli kupujesz klimę z antyka to tam idzie inny środek chłodniczy niż do nowszych aut. Zamiast R134a jest jakiś inny (nie pamiętam oznaczenia) który jest już nielegalny i firma od klimatyzacji musi jakoś ten problem rozwiązać. W stolicy to pamiętam, że E12 ma na to jakiś patent. Ale kto to zrobi na śląsku to nie mam pojęcia.
- dareq
- 3 gwiazdki
pablonas bardzo cenne uwagi , dzieki.Popytam ,poniucham i dam znac jak juz cos sie urodzi.