Tak jakbym tego nie wiedziałPiter 35 pisze:To pogadaj z Połowicą , właśnie po to jest szkolenieSo What! pisze: Moja nie chce jechać na szkolenie "bo za słabo jeździ"

Tak jakbym tego nie wiedziałPiter 35 pisze:To pogadaj z Połowicą , właśnie po to jest szkolenieSo What! pisze: Moja nie chce jechać na szkolenie "bo za słabo jeździ"
So What! pisze: Tak jakbym tego nie wiedział![]()
So What! pisze: Tak jakbym tego nie wiedział
Się kolega nie krępuje i się kolega wpisuje - po pierwsze, podejrzewam, i tak się część chętnych w ostatniej chwili wykruszy; po drugie, jak będzie nadmiar, to się Cię przesunie na inny terminesilon pisze: gdyby nie tak mała przestrzeń na tyle kierowniczek to i ja bym sie przyuczył Forkiem slalomowac
vibowit pisze: podejrzewam, że wylecisz pierwszy.
Jak znam ALa, to rozegra to tak, żebyś wyleciał przez te trzecie drzwi - z tyłuesilon pisze: to nie będzie łatwe, to jest wersja 3 drzwiowa
WiS pisze: Się kolega nie krępuje i się kolega wpisuje
esilon pisze: aha, czy Al to faktury wystawia ?![]()
esilon pisze: zbieram na kamień
esilon pisze: poczekam, może przypadkiem przejeżdżając........ zobaczymy,
Wydaje mi się, że tak - acz zapytam.esilon pisze: czy Al to faktury wystawia ?
Konto usunięte pisze: I czy wpisuje np. cegła klinkierowa
Konto usunięte pisze: Finansujesz Intifadę?
WiS pisze: kto jest skłonny przyjechać dzień wcześniej
WiS pisze: kto jest skłonny przyjechać dzień wcześniej
Po drugiej stronie ulicy jest chata, gdzie wesele można zorganizować. My ostatnio byliśmy dzien za wcześnie...Paweł_BB pisze:WiS, a zapraszasz na chatę?
WiS pisze: Uważajcie, przy Esim ostatnio na pewne poważne tematy lepiej nie żartować... cegły, kamienie... felgi...
Cholera, coś długo nie wraca...esilon pisze: jadę do pisakownicy oblukać co i jak
Pewnie, że można. Dawaj. Urodzaj to nie problem. Jak pisałem, albo ktoś i tak wypadnie - albo rozdzielimy terminy - albo może ewentualnie pomyślimy z ALem nad formułą dwóch grup ćwiczących równolegle, z dwoma instruktorami?Kruszyn pisze: Można się jeszcze dopisać ???
Czy ja Ci bronię trenować z koleżankami....?Kruszyn pisze: Dwie koleżanki (wczoraj się zdeklarowały) mają ochotę potrenować ....
Jeśli nie chcą swoim, a Ty nie chcesz, żeby Twoim - to można u ALa coś wynająć. Od Mesia okularnika i Lancera, po Octavię i Dacię Sandero. Z autopsji - polecam ten ostatni wariant; jaaaazda Dacią slalomu jest booooskaKruszyn pisze: Mam nadzieje ,że nie moim autem
To Yarkiem nie wjadęesilon pisze: troche garbato,
Zawsze można pomóc i wyręczyćWiS pisze: Moja Żona Małgorzata, Która Się Nie Chce Zarejestrować, więc nie ma ksywy