I też obejrzymy Kevina
Sylwester 2008/2009
Re: Sylwester 2008/2009
A ja na ten przykład będę siedzieć na wsi i przytulać moje psypieski, co się boją fajerwerków
I też obejrzymy Kevina
I też obejrzymy Kevina
barbie, Odwiedziłbym Cię , ale mój pies kocha fajerwerki tak bardzo, że chce je zębami łapać...inne psy też traktuje podobnie...shit a byłaby okazja browca wypić razem :|
Moje psy też tak traktują inne psyLouCyphre pisze:barbie, Odwiedziłbym Cię , ale mój pies kocha fajerwerki tak bardzo, że chce je zębami łapać...inne psy też traktuje podobnie...shit a byłaby okazja browca wypić razem :|
Ale fajerwerki to wolą oglądać spod mojej kołdry
I browca lubią, oj lubią
Nie dziwię im się.barbie pisze: Ale fajerwerki to wolą oglądać spod mojej kołdry
..... lubią, oj lubią![]()
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
Oj sylwester , czarno to widzę a mam coś załatwić na dwie lub trzy pary 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- piciu
- 2 gwiazdki
- Auto: Była Turbowanna po transplantacji jest Forex Karawan
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
bez sensu, 1 stycznia wracalem (trzezwy) i taki baran powinien mi ustapic, kretyn jeszcze mnie obtrabil i przytal mi mikra zderzak. przyjechala policja i mowi: ale pan tu pierwszenstwa nie ma! to pokazuje znaki, na co slysze. Wg. niego to zle jest oznakowane skrzyzowanie. No myslalem ze wyjde z siebie i stane obok.Kruszyn pisze: JEST TO POMYSŁ HEHEHEHE MOŻNA ZAWSZE POPRÓBOWAĆ CZY ROZWALIMY SIĘ W STARYM CZY NOWYM ROKU
Mam juz 3 zarysowania na tylnym zderzaku i ani jednego winnego wwwrrrr (hipermarkety, pod domem....):evil:
Jaki moral, taki ze jak walic i rysowac to w starym roku.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
piciu pisze: ale pan tu pierwszenstwa nie ma! to pokazuje znaki, na co slysze. Wg. niego to zle jest oznakowane skrzyzowanie.
Czegoś nie kumam, na jakiej podstawie policjant może podważyć oznakowanie skrzyżowania
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Kruszyn pisze: Gdzie szanowne towarzystwo będzie się bawić na Sylwka ????????
W/g aktualnych danych to w Jeleśni
A co to ta
Jeleśnia 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Mała ładna wiocha z Beskidzie żywieckim , z super karczmą....jakieś 15 -17 lat temu była jeszcze fajniejsza...miała klimat i faktycznie dania regionalne.Piter 35 pisze:A co to taJeleśnia
Myślę że o tą Jeleśnię chodzi .
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
No wezmę apartament wiekszy...bo ja mały jestem
Decyzja na Kevina
Ale weźmiesz pojedyncze rozumiem, jeden dla Ciebie, a drugi dla Gwiazdki? 
Dziś akurat przechodziłam obok, i aż zawróciłam, żeby przeczytać, czy dobrze widzę
.
I co? Bal za 5900 i kiecka za 500? Chyba nie pasuje.
Phii... Kevin przesądzony
Dziś akurat przechodziłam obok, i aż zawróciłam, żeby przeczytać, czy dobrze widzę
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Czasem mam wrażenie ,że świat zwariował...Doxa fakt za ile kupić gwiazdce kreację ....Doxa pisze:Ale weźmiesz pojedyncze rozumiem, jeden dla Ciebie, a drugi dla Gwiazdki?
Dziś akurat przechodziłam obok, i aż zawróciłam, żeby przeczytać, czy dobrze widzę.
Strój Gwiazdki drugie tyle, co apartament, jak się dobrze nabiega (po wyprzedażach oczywiście)
Też mi się wydaje, że świat stanął na głowie
, i jak śmiesznie brzmi ta dodatkowa usługa: kulig w cenie 60 zł/os. Tak, jakby za tą cenę, nie można go było włączyć do oferty
. Żenada.
Też mi się wydaje, że świat stanął na głowie
Doxa pisze: Też mi się wydaje, że świat stanął na głowie, i jak śmiesznie brzmi ta dodatkowa usługa: kulig w cenie 60 zł/os. Tak, jakby za tą cenę, nie można go było włączyć do oferty
. Żenada.
To jak płatna toaleta w restauracji .....
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
zdarzylo mi sie ostatnio wracac z wojarzy. Na dworcu PKPw miejscowosci Wroclaw zaplacilem 2.50 za przepraszam sikuKruszyn pisze: To jak płatna toaleta w restauracji .....Po prostu trzeba zarabiać na wszystkim .
Acha platne z gory, bo moze wleze i sie nawacham tylko
klientow masz?
'nie, sami apacze.'
'slucham w czym moge pomoc',
'a pacze tylko'
PKP dba o interesy...... 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dba dba. zamontowali gniazdka w InterCity w I klasie. Jedno na wagon. Nie dzialalo.Kruszyn pisze: PKP dba o interesy......![]()
Końduktor powiedzial, zebym se poszedl do drugiej klasy 'gniazdka majom'.
może też będę wynajmował pokoje na sylwestra za taką cenę, nawet mam taki sam jeden obraz jak w tym hotelu, więc jakieś podobieństwo jest
A tak naprawdę chore to dla mnie, niech mi powiedzą co tam tyle kosztuje
A tak naprawdę chore to dla mnie, niech mi powiedzą co tam tyle kosztuje
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Kruszyn pisze: Mała ładna wiocha z Beskidzie żywieckim ,
Tak, to ta Jeleśnia, w każdym razie jeśli chodzi o narty to pilnie studiuję ofertę słowacką
Coraz więcej rzeczy w PL to pomyłkaKonto usunięte pisze: Narty w PL to pomyłkano sorry jak ktoś sądzi inaczej
![]()
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Hmmmm a moze tak na Mazurki do Giżycka??
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Pomysł dobry nigdy nie spędzałem sylwka na mazurach a mówią ,że jest atrakcyjnie i nie za 6000pln od sztukiMAZI pisze:Hmmmm a moze tak na Mazurki do Giżycka??
Gdybyś sie zdecydował, to mam w rodzinie kogoś, kto wynajmuje fajny domek. Tyle, że na Suwalszczyźnie, i na wiosze oczywiście