W PL masz dostępnych od ręki 48 (17 Q4) Giulii, roczniki od 2018
 W PL masz dostępnych od ręki 48 (17 Q4) Giulii, roczniki od 2018   do 2021.
  do 2021. W PL masz dostępnych od ręki 48 (17 Q4) Giulii, roczniki od 2018
 W PL masz dostępnych od ręki 48 (17 Q4) Giulii, roczniki od 2018   do 2021.
  do 2021.No fakt. Chłopak coś wspominał, że jeep w ogóle zostanie wycofany, chyba że zaaferowany jazdą coś źle zrozumiałem.piotruś pisze:stach22, godzinę temu wróciłem z przeglądu mojej Giulietty Veloce w GAM Długołęka (pod Wrocławiem). To salon Fiat + Alfa + Jeep + KIA. W salonie nie było ani jednej Alfy... Zapytałem sprzedawcy, a ten uradowany, mówi, że jeszcze tak fajnie nie mieli. Co przyślą, sprzedaje się jak ciepłe bułeczki. Podobno ludzie wykupują Giulie i Stelvio, bo wszystko wskazuje na to, że już samochodów z takimi silnikami po prostu nie będzie. Mówi - proszę spojrzeć - ten Jeep (nie zapamiętałem typu, ale kwadratowy i dość duży) ma silnik 1,0 i 3 cylindry , moce do ok.150KM i nic mocniejszego nie ma ...
. Pewnie tak olbrzymie koncerny jak BMW, MB zawsze będą miały coś z mocnymi silnikami ale na pewno już nie za taką kasę. Na Forum Alfy też wszyscy źle wieszczą przyszłości motoryzacji jaką lubimy i twierdzą, że ostatnią szansą jest kupienie Giulii lub Stelvio, póki jeszcze są.
 KONIEC PISLANDU
 KONIEC PISLANDU 
Faktycznie, dokładnie tyle a z GAM ani jednej. we Wro tylko 1. W sumie w PL -17 sztuk, a BMW benzyna, automat pow.250KM - 133 sztuki. Jest w czym wybierać

. Jeszcze jest wybór wśród samochodów z mocnymi silnikami a wkrótce nie będzie, lub będą dużo droższe - to chciałem przede wszystkim powiedzieć
 . Jeszcze jest wybór wśród samochodów z mocnymi silnikami a wkrótce nie będzie, lub będą dużo droższe - to chciałem przede wszystkim powiedzieć    .  Ja akurat jestem Alfą zachwycony . A jeśli chodzi o awaryjność to i MiTo Córki (które sprzedało się bardzo szybko) i Giulietta są zdecydowanie mniej awaryjne od Forestera - przynajmniej na razie
 .  Ja akurat jestem Alfą zachwycony . A jeśli chodzi o awaryjność to i MiTo Córki (które sprzedało się bardzo szybko) i Giulietta są zdecydowanie mniej awaryjne od Forestera - przynajmniej na razie   . Może BMW jest jeszcze lepsze, może Skoda albo Hyundai, którego mamy wkrótce odebrać? Co komu się podoba, ALE(!) jesli ktoś się zastanawia nad Alfą, to czas najwyższy, bo wkrótce ich nie będzie. Mają być różne SUV'y na platformach PSA z małymi silniczkami i pewnie jakiś model "topowy" z "topową" ceną.
 . Może BMW jest jeszcze lepsze, może Skoda albo Hyundai, którego mamy wkrótce odebrać? Co komu się podoba, ALE(!) jesli ktoś się zastanawia nad Alfą, to czas najwyższy, bo wkrótce ich nie będzie. Mają być różne SUV'y na platformach PSA z małymi silniczkami i pewnie jakiś model "topowy" z "topową" ceną.  

. Nie latwiej byloby przyczepic 4 kola i kierownice do laptopa?
 . Nie latwiej byloby przyczepic 4 kola i kierownice do laptopa?   
Ale że KIA?Bilex pisze: ↑12 maja 2021, o 19:29To się uśmiałem...
https://www.otomoto.pl/oferta/porsche-9 ... llery-open
„Polski Stinger”...
Fantaści...

To tak jakby w imprezie wolnossaku założyć maskę, skrzydło i znaczki z sti?auto zbudowane w stylu Porsche Singer

Jeszcze lepsi są Ci co się boją latać a mimo tego wolą spędzić czas w samolocie zamiast w swoim BMW.

Z pewnością pokrzepia ich myśl, że jak wrócą to wsiada do bmw a nie Volvo

KONIEC PISLANDU
 KONIEC PISLANDU 
Umartwiają się jeszcze jakoś dodatkowo, żeby docenić niemiecką motoryzację? Proponuję RyanAir albo inny Wizair docenisz wtedy jakość foteli w BMW.

Jak lecę to jestem tak zesrany, że mógłbym nawet na madejowym łożuChloru pisze:Nie wystarczą Ci reklamy w RyanAir? Twardziel... no albo fotele w BMW wcale się bardzo nie różnią od tych w lowcostach.

KONIEC PISLANDU
 KONIEC PISLANDU