zagatka pisze: ja jestem sfrustrowana

zagatka pisze: a Doxa nigdy w Tatrach nie była![]()

Ale wypowiedź So What! też kimś wstrząsnęła

http://www.tatry.pl/index.php?forum,pos ... ,,ant.html

zagatka pisze: ja jestem sfrustrowana
zagatka pisze: a Doxa nigdy w Tatrach nie była![]()
Po co. Przecież już skomentowaliśmy zdjęciazagatka pisze: Doxa miała iść na wizje lokalną
... poszedłbym, jak Olbrychski....Konto usunięte pisze: Szkoda, że nie zrobili galerii ze zdjęciami
w sumieSo What! pisze:Przecież już skomentowaliśmy zdjęcia
Konto usunięte, przecież nikt się nie napinaKonto usunięte pisze: IMHO szkoda bić piany
Jak chcesz to Cię podrzucęDoxa pisze: Teraz muszę pędzić na zakupy na Krupówki![]()
oł noł. To jest niewybaczalneDoxa pisze:zagatka, nie dotrzymałam obietnicy i bardzo mi wstyd z tego powodu. Nie poszłam, nie zobaczyłam, nie zrobiłam zdjęć
.
Hura! Hura! Czyli jednak załapało się do wyróżnionych!zagatka pisze:Jedno wypatrzyłam
A proszę bardzo, nawet wyświadczysz mi przysługę jak go zabierzeszzagatka pisze:Za kare oddawaj cały śnieg
So What! pisze:Doxa, a werdykt jury krytykujemy po, czy tym razem przed jego wydaniem
może lepiej nie, bo potem będzie patrzeć na góry przez okno i mówić "Łeee...jakieś blade, nijakie, fotoszop by się przydał"So What! pisze:Doxa, jak już skrytykujemy werdykt jury, to może chociaż oglądniesz wystawę. Jako nasz specjalny wysłannik oczywiście
Się załapałyzagatka pisze: Bo jak tam się moje załapały, to ja CHCE!![]()
nie wierze!Doxa pisze:Się załapałyzagatka pisze: Bo jak tam się moje załapały, to ja CHCE!![]()
![]()
![]()
![]()
.
Kupiłam, jutro wysyłam