Chlejady 2008
Re: Chlejady 2008
Strasznie daleko ale pewnie upalanie na śniegu przednie :) Może coś u nas lokalnie ? Jak ktoś chetny to pisać...może coś zorganizujemy.
Kochani, ja rozumiem że nie wszyscy mają nadmiar czasu, żeby zająć się rozliczeniem imprezy, ale minęły 3 tygodnie. Jest mi naprawdę głupio, że muszę się po raz trzeci upominać, szczególnie że nie są to wcale duże kwoty. Chodzi o pewne zasady i uczciwość. Zapłaciłam za wszystkich w kanjpie, bo część wyszła wcześniej, a inna część nie za bardzo była w stanie, ale nie umawialiśmy się na kredytowanie imprezy z przyczyn bliżej nie określonych w terminie równie nie określonym. Do głowy mi nie przyszło, że będą jakiekolwiek problemy z rozliczeniem. Widać naiwna jestem i powinnam się 100x zastanowić zanim ureguluję rachunek zbiorczo.barbie pisze:barbie pisze:Chętnych do rozliczenia się za imprezę piątkową i sobotnią, zapraszam do kontaktu ze mną na PW lub maila![]()

Rozczar, naprawdę

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy

Uprzejmie (jeszcze...) uprasza się winowajców o nierobienie kaszany i niepsucie miłej, forumowej atmosfery - czyli o niezwłoczne uregulowanie. Najlepiej z procentem i z bukietem kwiatów.
Dziękuję za uwagę.

PS. Tu jest edit. Był tekst trochę bardziej radykalny, o sankcjach... Mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby.
Hmmm. Zachowania godne gentelmanów....
Kobieta placi, ale obciach....

Kobieta placi, ale obciach....

Dolce far niente 

barbie pisze: bo część wyszła wcześniej, a inna część nie za bardzo była w stanie
Pewnie tak zrobiłaś, ale może napisz im imiennie na PW. Być może niektórzy nawet nie są świadomi, że są Ci coś winni.

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Liwit, przepraszam Cię ale ....samo się zapłaciło ?liwit pisze:barbie pisze: bo część wyszła wcześniej, a inna część nie za bardzo była w stanie
Pewnie tak zrobiłaś, ale może napisz im imiennie na PW. Być może niektórzy nawet nie są świadomi, że są Ci coś winni.
Co prawda, nie moje małpy, nie moje wiaderko ale....SIARA, JAK CHOLERA.

I więcej, podłączam się pod pomysł WiSa.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
No słuchajcie nie róbcie obciachubarbie pisze: Kochani, ja rozumiem że nie wszyscy mają nadmiar czasu, żeby zająć się rozliczeniem imprezy, ale minęły 3 tygodnie. Jest mi naprawdę głupio, że muszę się po raz trzeci upominać, szczególnie że nie są to wcale duże kwoty. Chodzi o pewne zasady i uczciwość. Zapłaciłam za wszystkich w kanjpie

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
IMHO liwit chodzi o to, że barbie juz pewnie raz wysłała PW.Grzesiek_67 pisze:Liwit, przepraszam Cię ale ....samo się zapłaciło ?liwit pisze:barbie pisze: bo część wyszła wcześniej, a inna część nie za bardzo była w stanie
Co prawda, nie moje małpy, nie moje wiaderko ale....SIARA, JAK CHOLERA.![]()
I więcej, podłączam się pod pomysł WiSa.
Pozdrawiam
Grzegorz
Nie zmienia to oczywiscie faktu, że towarzystwo powinno się poczuć do obowiązku uregulowania należności bez dodatkowych przypomnień

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Grzesiek_67, ja jestem jak najbardziej za barbie.
Taka sytuacja nie mieści mi się w głowie.
Tyle tylko, że czasami niektórym wydaje sie, że wszystko już załatwili, więc stad PW.
Taka sytuacja nie mieści mi się w głowie.
Tyle tylko, że czasami niektórym wydaje sie, że wszystko już załatwili, więc stad PW.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
liwit,
wszystko w porządku, tak też zrozumiałem.
Pozdrawiam
Grzegorz
wszystko w porządku, tak też zrozumiałem.

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Ojjj... nieładnie proszę Państwa, nieładnie

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Rozumiem ze pytanie co robimy w Sylwestra albo jakie moga byc plany zorganizoawania Chlejad zostaje narazie bez odzewu?? 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
MAZI pisze: Rozumiem ze pytanie co robimy w Sylwestra albo jakie moga byc plany zorganizoawania Chlejad zostaje narazie bez odzewu??![]()

Widzisz Mazi...wszyscy już plany Sylwestrowe maja. No nic...treba szukać coś innego :(
- MAZI
- 5 gwiazdek
Moja propozycja Mazur jest otwarta??!!
Kto chetny??
Kto chetny??
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
MAZI, jak mi zagwarantujesz, że na tych Mazurach przez cały tydzień będziemy jeździć po zamarzniętych jeziorach w półmetrowych bandach śnieżnych to gotów jestem porzucić dotychczasowe plany.
JonesB, to Ty żyjesz forumowo?

- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
MAZI pisze: Moja propozycja Mazur jest otwarta??!!
Widzisz Mazi, bez śniegu o tej porze roku Mazury poza wysokimi cenami nie mają za wiele do zaoferowania. O tej porze roku góry to IMO jedyny słuszny kierunek.
Jeśli będą chętni to mogę pomyśleć o organizacji chlejad mazurskich ale proponuję dopiero okres wakacyjny. Inna sprawa, że teraz jest dużo za późno na szukanie miejscówki na sylwestra

- MAZI
- 5 gwiazdek
W sumie tak ale jak cos to miejscówke mam co nakjmniej na 25 osób a wiec z tym to nie ma co sie martwic tylko cene trzeba by ugodnic....
Ha ale sniegu nie ma nie ma i nie zapowiada sie zeby spadł jak cos, w sumie ok no jest ale w Włoszech....
To jak pisze jesli ktos jest chetny to na PW ale jesli nie bedzie chetnych to nic tez sie nie stanie ale mysłem ze moze zmontujemy i gdzies w okolicach Gizycka polatamy bokami a jest gdzie i zobaczymy jak tam przygotowania do WRC 2009??

Ha ale sniegu nie ma nie ma i nie zapowiada sie zeby spadł jak cos, w sumie ok no jest ale w Włoszech....
To jak pisze jesli ktos jest chetny to na PW ale jesli nie bedzie chetnych to nic tez sie nie stanie ale mysłem ze moze zmontujemy i gdzies w okolicach Gizycka polatamy bokami a jest gdzie i zobaczymy jak tam przygotowania do WRC 2009??

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
barbie, mam nadzieję, że w ciągu najbliższych dni albo poinformujesz, że sprawa została honorowo załatwiona - albo napiszesz na publiku, kto zalega i ile?
Myślę, że tylko to oczyści atmosferę, bo póki co, nad tym sympatycznym wątkiem niestety unosi się jakiś smrodek...
Myślę, że tylko to oczyści atmosferę, bo póki co, nad tym sympatycznym wątkiem niestety unosi się jakiś smrodek...
Przyznam się ,że po pierwszym komunikacie Barbi byłem lekko zdziwiony ale pomyślałem ,że chłopaki się zapomnieli zaraz sprawę załatwią i będzie ok .
ALE po drugim zapytaniu
to jestem w SZOKU
Panowie czy Honor w tym domu to już nie stoi

ALE po drugim zapytaniu

Panowie czy Honor w tym domu to już nie stoi

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Jedna z zaległych wpłat już wpłynęła i nie ma sprawy. O drugiej wiem, że w drodze. Dwie kolejne czekają na wyjaśnienieWiS pisze:barbie, mam nadzieję, że w ciągu najbliższych dni albo poinformujesz, że sprawa została honorowo załatwiona - albo napiszesz na publiku, kto zalega i ile?

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
barbie pisze: Dwie kolejne czekają na wyjaśnienie
TIK-TAK-TIK-TAK....
Brak podpisu.
[/quote]
Żyje...żyje...przysnęło mi się trochę
To co z Sylwestrem? Jest ktoś chetny na góry ?

Żyje...żyje...przysnęło mi się trochę

To co z Sylwestrem? Jest ktoś chetny na góry ?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
JonesB pisze: To co z Sylwestrem? Jest ktoś chetny na góry ?
Już zaklepane w konkurencyjnych pagórkach