edit:
Dobra, koniec marudzenia z mojej strony. Padlo na zimowe Nokiany WR G2 215/60 R16 99 H XL.
Dalej zostaje przekladanie, ale przynajmniej lzej sie bedzie wrzucalo na strych same opony bez felg.
Dzieki za wsparcie duchowomoralne

Pytaj, pytaj, zawsze chętnie pomożemy.gregski pisze:Dzieki za wsparcie duchowomoralne
Arno pisze: Moim zfaniem to opny zimowe powinno sie w dzisiejszych czasach brac te ktore najlepiej trzymaja na zimnym asfalcie, mokrym
gregski pisze: michelin zawsze byly wyjatkowo trwale, godne polecenia, ale nie wybitne, i drogie.
gregski pisze: Dobra, koniec marudzenia z mojej strony. Padlo na zimowe Nokiany WR G2 215/60 R16 99 H XL.
http://www.opony.com/opony/55064_nokian_wr_g2.htmlgregski pisze:gregski pisze: Dobra, koniec marudzenia z mojej strony. Padlo na zimowe Nokiany WR G2 215/60 R16 99 H XL.
jakis koszmar.. tych tez nie ma...
" wir danken Ihnen für Ihre Bestellung vom 09.12.2008. Es tut uns leid, Ihnen
mitteilen zu müssen, dass die von Ihnen bestellte Ware leider nicht lieferbar ist."
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. ... .. .![]()
![]()
![]()
ktos na forum handluje oponami?
carfit, o ile uda Ci się z nim skontaktować.gregski pisze:ktos na forum handluje oponami?
Miałem to samo w kwestii xenonów...vibowit pisze: carfit, o ile uda Ci się z nim skontaktować.
Do Tczewaesilon pisze:gregski, zima sie kończya tu : farelka, oponki, gdzie ty się wbierasz
gregski pisze: Grzesiek_67, to co mnie do Tczewa wysylasz?