Wystarczy poczytać ich posty.
Gnido.
Wystarczy poczytać ich posty.
 KONIEC PISLANDU
 KONIEC PISLANDU 

A od ruskich trolli to można. Bo od kilku dni to jedyne co jest w stanie z siebie wydobyć "doktor" z Lublina.

Nigdzie wprost nie nazwałem cię ruskim trollem.
 KONIEC PISLANDU
 KONIEC PISLANDU 
Ruski troll to jest albo tzw. pożyteczny (dla ruskich) idiota.

Pożyteczni idioci od lat uzależniali Europę od rosyjskiego gazu, że dziś muszą wyłączać z unijnych sankcji dwa putinowskie banki by te mogły nadal finansować mordowanie ukraińskich dzieci. Ja jestem tylko skromnym foliarzem i płaskoziemcom który od dość dawna wyśmiewa walkę o "ocalenie" planety widząc w tym przekręt i biznes.
Nie Stasiu ty właśnie przestałeś wierzyć że ocieplenie klimatu zniszczy planetę. Coś dobrego jednak z tej wojny może wyniknie.

Raczej cwaniacy którzy stwierdzili że na tym pośrednictwie przy okazji będą kontrolować mniejsze kraje przymuszając je do niekorzystnych zmian w polityce energetycznej.

. Przecież widzicie, że Chłopaki bez siebie żyć nie mogą. I nie ważne, który jest trollem - karmią się wzajemnie a Forum niszczeje, bo wręcz epatuje prymitywnymi pyskówkami  ....
 . Przecież widzicie, że Chłopaki bez siebie żyć nie mogą. I nie ważne, który jest trollem - karmią się wzajemnie a Forum niszczeje, bo wręcz epatuje prymitywnymi pyskówkami  ....