nie ma roznicy, sprawdzone empirycznieKonto usunięte pisze:Power spalania tak nie podnosi, już raczej ustawienie skrzyni na "3"

no i przy tym pauerarzu

nie ma roznicy, sprawdzone empirycznieKonto usunięte pisze:Power spalania tak nie podnosi, już raczej ustawienie skrzyni na "3"
Ja mam wolnossącą Toyotę!Doxa pisze:Noo.. Ty, Damazie, ja ... i tak dalej... można by wymieniać do ranaKruszyn pisze:Nic nie wiem podpowiedzDoxa pisze: Turbo? Pfff... Obrazek. Wiesz jaka fajna jest na forum frakcja slowmammal?![]()
O! Proszę bardzoWiS pisze: Ja mam wolnossącą Toyotę!![]()
Nie rozumiemKruszyn pisze: Ale ja to chyba nie....
Ale tutaj są też PanieDarknes pisze: Dzięki za odpowiedzi Panowie
Zawieszenie w moim GL'u jest miękkie jak łóżko wodne, ale przez tory tramwajowe przelatuję bez wiekszego kołysaniaDarknes pisze: Napiszcie jeszcze jak z zawieszeniem wygląda sprawa ?? ( koszt wahaczy i ich trwałość )
W moim obecnie mam wtrysk gazu Landi Renzo. Kłopotów nie stwierdzonoDarknes pisze: jaką masz instalacje lpg ?? są z tym jakieś kłopoty ??
Tak masz rację niestety bez turboDoxa pisze: Nie rozumiem. Z poprzedniego postu wynikało, że masz slowmammal
![]()
I te łączniki to chyba trochę na wyrost były wymieniane.l_ewy pisze: Wahacze mocne jak w czołgu, wymieniane były łączniki stabilizatora 2x200 pln.
Doxa pisze: jaka fajna frakcja slowmammal
Ja teżKonto usunięte pisze:Doxa pisze: jaka fajna frakcja slowmammal
No, jaNie ma to jak autoreklama