No baChloru pisze:E tam, siedziałem wczoraj w fajniejszym suvie rumuńskiej marki.![]()
Kolega odebrał.
Dobra dobra ... widzimy, że uprawiasz jakieś wiadomości podprogowe, że to najlepsze auto. Wrzuć jakieś szczegóły, żeby można było trochę poszydzić bo nudno.
Można próbować „jechać” w ciemno
No nie może być za różowo, dzięksChloru pisze:E tam wolne, przednipnapedowe bmw że skrzynia niewiadomego pochodzenia (bo nie ZF) to aż nadto pożywki. ;) Niech służy!
Niestety dokładnie tak.rrosiak pisze:stach22, rozumiem, że wszystkie systemy utrudniające prowadzenie auta włączają się automatycznie po każdym uruchomieniu silnika i nie da się tego wyłączyć na stałe?
Zdecydowanie za dużo... w sumie to był jeden z powodów dla któych odpuściłem. Nie ściemniam, byłem w salonie BMW i byłem poważnie zainteresowany.
Jak dobrze, że włosi są opóźnieni technologicznie
Dziękidanikl pisze:stach22, bezproblemowej eksploatacji i frajdy![]()
A kto to?
Miałeś szczęście i załapałeś się na "stary" model.
Trochę wstyd, że nie wiesz. Aleksandra Mirosław.
Bo widzisz, ja musiałem wręcz lekko zmiękczyćChloru pisze:Miękkie hybrydy są dla miękkiszonów.![]()
![]()
Wiadomo. Zostało przecież udowodnione, że jest grupa osób w naszym społeczeństwie reagująca podnieceniem na widok BMW. Najlepiej działa E36 ;)stach22 pisze:Bo widzisz, ja musiałem wręcz lekko zmiękczyćChloru pisze:Miękkie hybrydy są dla miękkiszonów.![]()
![]()
Eee, mój to dziadkowóz.Chloru pisze:Wiadomo. Zostało przecież udowodnione, że jest grupa osób w naszym społeczeństwie reagująca podnieceniem na widok BMW. Najlepiej działa E36 ;)stach22 pisze:Bo widzisz, ja musiałem wręcz lekko zmiękczyćChloru pisze:Miękkie hybrydy są dla miękkiszonów.![]()
![]()