Pierwsze co myślicie o tym modelu czy warty swojej ceny czy nie?? czy może znacie przeszłość tego samochodu??napisane wersja z Japonii czy będzie jakiś kłopot z częściami itp?? chodzi o to auto http://moto.allegro.pl/item502216748_su ... 280km.html
Na co patrzeć przy kupnie Imprezy??na co zwracać szczególną uwage?? poza sprawami typu czy nie była bita itp?
Samochód kupuje pod mody od razu mówie ale od razu ich nie wykonam tzn pierwszego dnia po kupnie więc jakie są ceny serwisowych gratów, mam zamiar zmienić rozrząd olej wszystkie filtry może hamulce jak bendą marne w jakich cenach mniej więcej są te części?
I jeżeli bym zakupił tą Impreze z linka która jak pisze właściciel ma 280KM co warto w niej zrobić za mody na początek??chodzi mi o wmiare że tak powiem lekkie mody czyli mody ale bez kucia silnika wymiany turbo itp to będzie ale potem.
Od razu powiem że interesuje mnie lekkie podniesienie mocy i poprawa zawieszenia i układu hamulcowego.
PS. Wiem nie które pytania mogą być dziwne itp ale przyznaje że nie jestem mocy w temacie Imprez bo złapałem chęć na to auto jakieś 3 miesiące temu i chce je poprostu mieć według mnie świetnych samochód i dlatego też nie chce od razu robić mocy 400KM+ z tego względu że najpierw chce się oswoić z seryjną imprezą ewentulanie tak jak pisałem po jakimś lekkim modzie na początek

Z góry dzięki koledzy za pomoc