Wynik spoko, ale....
Czy właśnie w super "sportowym" SUV od BMW ekscytujesz się że spaliłeś szklankę benzyny wioząc kosiarkę?
To mają być emocje BMW???

Wynik spoko, ale....
No skąd, to tylko mały bonus
Świetne auto dla młodego. Bardzo fajne, od kiedy mini jest pod egidą BMWBilex pisze:A propos emocji.
Kupiłem synowi na przyszłą 18kę () bardzo ciekawe auto, które daje tyle frajdy z jazdy, że banan non stop.
Otóż: Mini Cooper S z 2013. Przebieg: 26 000km. Stage 2 - 256 KM.
Niemiec naprawdę płakał jak sprzedawał. Poświecił mnóstwo kasy i czasu, żeby auto przygotować do roli tracktoola i... spadł z murka i pękła mu pięta. Więc sprzęgło nie wchodzi w grę już raczej. Auto sprzedał duuuużo poniżej wkładu. Jest jak nowe, nigdy nie było na torze, zapierdziela jak mały dzik, trzyma się drogi jak gokart. Strzela z wydechu ( w trybie otwartym) tak, że w połowie Łomianek nie ma już szyb w oknach![]()
Generalnie 100 razy więcej frajdy niż jakimkolwiek innym moim samochodem. A przy tym jest cichociemne z wyglądu. Sztos!
Zamartwię cię: tam siedzi stary, dobry 1.6 Prince z Peugeota...
Ja już osiwiałem: 4 lata w kartingu i trzeci rok w WSMP...
Gdy Cię ostatnio widziałem, byłeś łysy. Rozumiem, że to metoda na maskowanie siwizny?
Są jeszcze inne partie owłosienia
Cóż poradzić, są tacy co wszędzie widzą Niemca. ;)bojar pisze:stach22 wszędzie znajdzie geny BMW.
Jak tylko nasdkłada kasę do wiosny to pogratuluję zaradności
Stach nie rozróżniasz Cx od oporów powietrza. Dodatkowo wypadałoby porównać auta projektowane w podobnym czasie. Tyle w temacie ignorancie.
Przeczytaj jeszcze raz trochę uważniej, tam są trzy auta a elektryk jeden.
Twój skrót myślowy ma się nijak do rzeczywistości, przynajmniej w odniesieniu do Volvo V60 vs BMW X1 vs BMW iX3. Po prostu poleciałeś kalką stereotypowego myślenia kompletnie bez sprawdzenia faktów. Tak więc jedynie przypomniałem Ci te bzdury.Chloru pisze:Spytaj sobie czata co ma wpływ na opory powietrza. Jak na razie to pojechałeś ad personam oraz znowu fapujesz sie do BMW. Pisząc o SUVach prwnie uzylem skrótu myślowego ale założyłem, ze interlokutor ma minimalna wiedzę. Bardzo sie myliłem.