Sprzedam Subaru Leone 1987 super station
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- lemmenjoki
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Sprzedam Subaru Leone 1987 super station
Sprzedam Subaru Leone 1987, który niestety nie doczekał się u mnie remontu. Jeździłem wtedy innym Leone 1984, a ten stał w garażu. Zdemontowałem z niego tylko hak i jedną drobną część z przedniego zawieszenia. Garaż został sprzedany ostatnio wraz z domem i od października nie mam już miejsca gdzie go trzymać pod dachem. Z chęcią przekażę nowemu właścicielowi wraz z dużą porcją wiedzy na temat tych modeli
(cały czas mam swojego zielonego Leona, którego mam zarejestrowane na żółte blachy). Ten srebrny na sprzedaż jest dokładnie w tej samej wersji, czyli z podwyższanym dachem (super station), silnik 1.8 bez turbo z reduktorem na gaźniku . Znalazłem na razie tylko jedno zdjęcie srebrnego z otwartą tylna klapą. Stały napęd na przód i ręcznie dołączany tył bez międzyosiowego mechanizmu różnicowego. Auto z uwagi na swoją niską wagę jest naprawdę zdumiewająco dzielny w terenie! Zainteresowanym osobom mogę przesłać dokładniejsze zdjęcia (jak już będę wyprowadzał samochód z garażu). Samochodem tym przyjechałem na kołach kilkaset kilometrów, ale ostatnie lata nie był odpalany. Samochód z pewnością wymaga prac blacharskich. Przednia szyba jest pęknięta. Samochód może służyć też jako dawca części. Sprzedam za rozsądną kwotę osobie, która wie na co się piszę
. Samochód był garażowany w Kielcach. Tel. 603 800705, e-mail: [email protected]
Albo znajdziemy Drogę, albo ją wytyczymy...
SUBARU LEONE 1800 SUPER STATION 4WD, 1984
SUBARU LEONE 1800 TURISMO 4WD GLF, 1983
SUBARU LEONE 1800 SUPER STATION 4WD, 1984
SUBARU LEONE 1800 TURISMO 4WD GLF, 1983